«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Звернення Ради Союзу ЄХБ щодо продовження молитви за Україну

Звернення Ради Союзу ЄХБ щодо продовження молитви за Україну

На робочому засіданні Рада Союзу ЄХБ підготувала звернення до церков щодо молитви за мир в Україні. Генеральний секретар Всесвітнього баптистського альянсу Елайджа Браун звернувся до братів і сестер в Україні разом із регіональними старійшинами.

Першим до церков та усіх християн звернувся голова ВСЦ ЄХБ Валерій Антонюк, наголосивши на необхідності посилення молитов та посту. У своїй промові він нагадав, що Україна стоїть перед загрозою військової агресії про, яку відомо сьогодні всьому світу, та закликав всі церкви по особливому посилити молитви, оголосити пости за те, щоб Господь благословив Україну. Голова Союзу також подякував християнам у всьому світі, які спостерігаючи за подіями в Україні, моляться за мир в країні.

"Ми твердо переконані, що коли діти Божі кличуть до свого Небесного Отця, Він – Всемогутній Бог! Він знає кожного! Він дасть нам відповідь і ми віримо слову, яке сказано самим Богом, що коли народ упокориться, коли люди будуть кликати Його ім’я, то Він почує з неба й благословить наш край. Тому ми зберігаємо спокій і бажаємо, щоб кожна церква і кожен християнин був наповнений небесним миром. Щоб ми продовжували служити в таких непростих умовах, в невідоме завтра, щоб ми йшли разом об’єднуючись і з повною вірою, що Господь дасть свою відповідь. Закликаємо до молитви й дякуємо за те, що разом з нами є наші брати й сестри по всьому світу, які готові нас підтримати й разом пройти цей непростий період. Молимося разом, кличемо до Нього і продовжуємо наше служіння, і всі наші служителі з усіх регіонів України, всі наші області, як ніколи сьогодні об’єднані разом для того, щоб стукати в небо і Господь благословить Україну", - наголосив Валерій Антонюк.

До віруючих України також звернувся Генеральний секретар Всесвітнього баптистського альянсу Елайджа Браун, процитувавши послання апостола Павла до Тимофія: «Для слова Божого, немає в’язниці». 

"Можливо війна та насилля панує, голод і біда можуть бути перед нашим лицем, питання релігійної свободи може бути під загрозою і цьому здається немає кінця. Але ніщо і ніхто не може зупинити слово Боже. Євангеліє не можна ув’язнити. Тому тримайтеся міцно Євангелії, живіть сміливо з вірою, тому що те, що Бог робив в минулому, Він знову буде робити в майбутньому. Нехай Господь благословить вас і береже", - сказав служитель.

 Переглянути звернення можна за посиланням: https://youtu.be/6jBKuZ1wLUc



18 лютого 2022