«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Заступники України закликають християн активізуватись у молитві за Ізраїль

Заступники України закликають християн активізуватись у молитві за Ізраїль

Заступники України закликають християн активізуватись у молитві за Ізраїль, якому завдаються ракетні удари.

Починаючи з понеділка, 10 травня, бойовики з Сектора Гази випустили у бік країни понад 300 ракет. І хоча більшість ракет перехоплює ізраїльська система захисту «Залізний купол», проте вже загинули двоє мешканців міста Ашкелон, ще 17 ізраїльських цивільних зазнали поранень. У цьому ж місті безперервно лунають сирени, які попереджають про обстріли. Нагадаємо, що бойові дії між Ізраїлем та Сектором Гази були спричинені зіткненнями в мечеті Аль-Акса, що в Єрусалимі. Там ще 7 травня відбулись зіткнення між палестинцями та ізраїльською поліцією.
Молимось, щоб порятунок прийшов на Ізраїль, а люди звернулись до Господа за допомогою: «Хай надію складає Ізраїль на Господа, бо з Господом милість, і велике визволення з Ним, і ізраїля визволить Він від усіх його прогріхів!» (Псалом 130:7).
Просимо Бога, щоб не було загиблих та поранених, і страх відійшов від ізраїльтян: «Отак каже Господь, що створив тебе, Якове, і тебе вформував, о Ізраїлю: Не бійся, бо Я тебе викупив, Я покликав ім'я твоє, Мій ти!» (Ісаї 43:1).
Проголошуємо мир на всі міста Ізраїля, як і обіцяв Бог: «За днів Його Юда спасеться, Ізраїль же буде безпечний. А це Його Ймення, яким Його кликати будуть: Господь праведність наша».
(Єремії 23:6).


12 травня 2021