«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Заклик ВРЦіРО до єднання та молитви за Україну

Заклик ВРЦіРО до єднання та молитви за Україну

На сайті Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій 26 січня був опублікований заклик до всіх віруючих України докласти особливих зусиль для постійної молитви за країну.

ЗАКЛИК

Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій

до єднання та молитви за Україну

"З огляду на зростання ризиків для порушення мирного життя в Європі, які провокує Росія через розгортання своїх військ біля кордонів України та шляхом продовження своєї дестабілізуючої загарбницької політики щодо нашої держави, Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій закликає всіх віруючих в Україні та в усіх частинах світу – незалежно від конфесійної належності, мови та національності – в ці дні докласти особливих зусиль для постійної молитви за Україну та єднання з метою готовності дати консолідовану відсіч російському агресору.

Передусім, ми переконані, що силою нашої спільної молитви Всемогутній Господь не попустить звершитися беззаконню та захистить Український народ від навали загарбників: зупинить російського агресора та звершить своє справедливе правосуддя над злом, що він вчиняє.

Також ми впевнені, що з Божою допомогою Український народ упорається з нинішнім викликом, захистить свою державність, суверенітет та територіальну цілісність. Тому закликаємо особливо молитися за захисників України – чоловіків і жінок, а також кожного, хто своєю сумлінною працею, волонтерською ініціативою та відповідальною громадянською позицією зміцнює обороноздатність нашої держави та сприяє її подальшому демократичному поступу.

В цей час маємо єднатися задля зміцнення та розвитку України, не піддаватися на провокації внутрішнього розбрату, шукати найкращі управлінські рішення шляхом мирного діалогу та конструктивної взаємодії.

Закликаємо також молитися за мудрість і відважність для керівництва України, українських дипломатів і наших іноземних союзників, щоб жодний злий намір російського агресора не був реалізований і не мав успіху.

Єднаймося та зберігаймо віру, мир у серцях і впевненість у тому, що Всевишній на стороні тих, хто зазнає несправедливого утиску, а тому ці випробування лише зміцнюють нас для перемоги!"

26 січня 2022