«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Заклик ВРЦіРО до молитви за всіх, хто боронить мир в Україні

Заклик ВРЦіРО до молитви за всіх, хто боронить мир в Україні

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій оприлюднила заклик до молитви за всіх, хто боронить мир в Україні.

У документі йдеться:

"Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України закликає всіх віруючих, незалежно від їхньої конфесійної належності, 14 жовтня 2021 року піднести свої молитви за всіх, хто боронить мир у нашій державі та захищає наш народ від російської агресії, ціною свого здоров’я та життя.

У рамках проведення урочистих заходів цього дня о 9:00 за сприяння Міністерства оборони України відбудуться молитовні заходи, до яких зможуть долучитися військовослужбовці Збройних Сил України, в тому числі в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Нехай благословення Всевишнього перебуває з усіма, хто захищає Україну, прагне миру та бореться за правду.

У всіх церквах і релігійних громадах ми закликаємо продовжувати молитися про мир у нашій державі, про зупинення кровопролиття, про відновлення територіальної цілісності, про перемогу правди, про утвердження справедливості та свободи".

Молитовний рух "Заступники України" приєднується до заклику та запрошує всіх християн посиленно молитись за мир в Україні в ці дні, за захист воїнів від смертей та поранень. Молимось, згідно з Псалмом 26:

"Господь моє світло й спасіння моє, кого буду боятись? Господь то твердиня мого життя, кого буду лякатись? Коли будуть зближатись до мене злочинці, щоб жерти їм тіло моє, мої напасники та мої вороги, вони спотикнуться й попадають!...коли проти мене розложиться табір, то серце моє не злякається, коли проти мене повстане війна, я надіятись буду на те, на поміч Його! Одного прошу я від Господа, буду жадати того, щоб я міг пробувати в Господньому домі по всі дні свого життя, щоб я міг оглядати Господню приємність і в храмі Його пробувати!".

11 жовтня 2021