«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

З ноги бійця лікарі вилучили частину касетного боєприпасу

З ноги бійця лікарі вилучили частину касетного боєприпасу

Ця історія – також про Боже диво. Хоча, можливо, й не таке, як ми звикли думати. Але будь-який захист від лихого – це Божа рука. Скільки історій якихось дивовижних порятунків кожен із нас може пригадати із життя, коли ми ще не пізнали Бога. І лише згодом, перебуваючи з Ним, ми усвідомлювали, що ті порятунки – то було Господніх рук діло. То Він нас беріг на наших дорогах, щоб вони привели нас до Нього.

І сьогодні такі дива стаються з нашими воїнами, які щомиті дивляться у вічі смерті. Адже Боже бажання – щоб ніхто не згинув, але мав життя вічне. І можливо, за нашими молитвами зберігаються життя там, де це, здавалось би, неможливо. Щоб пізнали Христа, щоб спасли свою душу.


В одному з польових госпіталів лікарі вилучили з ноги пораненого військового частину касетного боєприпасу – суббоєприпас. З таким зразком боєприпасу медики стикнулися вперше, тому його назва залишилася для них невідомою, але не менш вражаючою.

Ногу пораненого вдалось врятувати попри супутній перелом та ускладнення. Наразі лікарі готують бійця до подальшої медичної евакуації.

Молимося за повне одужання цього захисника, а також за багатьох інших, хто відкриє своє серце для Христа.

28 березня 2024