«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

VII Національний день молитви за Україну заплановано на 11 червня

VII Національний день молитви за Україну заплановано на 11 червня

У стінах Українського Дому Біблії на спільному засіданні Глави українських церков проаналізували етапи підготовки та підкреслили важливість проведення міжконфесійної молитовної події 2022 року.

Члени Духовної Ради затвердили стратегічні рішення, визначили основні молитовні потреби, прийняли рішення щодо проведення Національного дня молитви щорічно. Британський служитель Девід Хасавей привітав присутніх та відзначив унікальність міжконфесійної єдності в Україні та свободи віросповідання. Члени Правління Українського Біблійного Товариства відзначили високий рівень організації та приєдналися до розбудови молитовного служіння.

Директор служіння Вадим Преображенський звернувся до очільників церков словами, які Король Великобританії Георг VI використав у своєму Різдвяному зверненні до нації у 1939 році:

«І промовив я до чоловіка, що стояв у воріт нового року: “Дай мені світло, щоб мені ступати у невідоме мирно”. А він відповів: “Ідучи у темряву, ти долоні свої вклади у Руки Бога. Це буде для тебе краще за світло та безпечніше за будь-який відомий шлях”».

Загальним рішенням служителі запланували VII Національний день молитви за Україну провести 11 червня.



10 січня 2022