«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Верховна Рада провалила законопроєкт 3900

Верховна Рада провалила законопроєкт 3900

3 грудня у Верховній Раді на голосування ставився законопроєкт №3900, який своїм змістом схвилював християнську спільноту. У результаті законопроєкт не набрав необхідної кількості голосів.

На сайті Заступники України повідомлялось про те, що Верховна Рада збирається голосувати за законопроєкт №3900 під назвою «Щодо забезпечення якості навчальної літератури».

Згідно з цим законопроєктом, шкільні підручники можна віддавати на експертизу будь-яким особам, які виступили у ролі експертів. Вони наділялись правом піддати критиці та заборонити підручники, в яких, на їхню думку, містяться ознаки дискримінації. Таким чином відкривались можливості для лобістів ЛГБТ ліквідувати просімейні навчальні програми, християнську етику, прибрати з текстів згадку про традиції та цінності українського народу.

Народні депутати під час свого виступу перед голосуванням за законопроєкт №3900 висловили зауваження щодо нього. Після провального голосування його відправили на доопрацювання.

Дякуємо Богу, що почув наші молитви. Продовжуємо молитись, щоб подібні законопроєкти навіть не розглядались у стінах Верховної Ради.

3 грудня 2020