«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

В Євпаторії оштрафували баптистську церкву. Посилюємо молитви!

В Євпаторії оштрафували баптистську церкву. Посилюємо молитви!

Нещодавно у Євпаторії місцева влада оштрафувала баптистську церкву. Причиною обвинувачення та штрафу стало те, що церква євангельських християн-баптистів (ЄХБ) тримала у себе в холі релігійні видання без зазначення назви релігійної організації. Про це повідомляє сайт slovoproslovo.info

Судова дільниця №40 Євпаторійського судового району визнала церкву винною за «здійснення релігійною організацією діяльності без вказівки свого офіційного повного найменування, в тому числі випуск або розповсюдження в рамках місіонерської діяльності літератури, друкованих, аудіо- та відеоматеріалів без маркування».

Пресвітер церкви ЄХБ повідомляє, що всі видання, які були не промарковані належним чином, вже знищені. Також відомо, що раніше ця церква вже притягувалася до відповідальності за тією ж статтею.

Нагадаємо, що в Тульській області (Росія) суд, без спеціального на те дозволу самої релігійної організації, притягнув до відповідальності двох адвентистів за вивчення Біблії та проведення богослужіння у власному молитовному будинку.

Заступники України закликають християн молитись за свободу віросповідання на тимчасово окупованих російськими військами територіях країни. Молимось, що Бог давав сили та терпіння братам та сестрам, які переживають гоніння з боку влади. Просимо Бога, згідно з Писанням:

«Бог - наше притулок і сила, справжня допомога в біді» (Псалом 46:1).

26 березня 2021