«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

В Україні відбувся жіночий молитовний сніданок

В Україні відбувся жіночий молитовний сніданок

Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок під назвою “Сім’я – колиска Божої любові” пройшов у Києві. У заході взяли участь 100 жінок.

«Мета цього заходу – об’єднати жінок з різних регіонів та конфесій в одній молитві перед великим святом Різдва в молитві за родину», – розповіла Наталія Федорчук, голова ВГО «За сімейні цінності».

За Україну та сімейні цінності молилися громадські та релігійні діячі, представники культури, освіти, медицини, голови обласних рад та облдержадміністрацій, міські голови, депутати всіх рівнів, представники ділових кіл та волонтери. А молитві передував Вифлеємський вогонь миру – як символ добра, любові та єдності.

Організатори заходу – ВГО «За сімейні цінності» та «Рух молитовних сніданків»» зазначили, що Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок відбувся вперше в історії України. Основна ідея заходу – підкреслити роль жінки та сімейні цінності.

Участниці заходу, стоячи, привітали матерів загиблих Героїв України та матерів захисників, які зниклих безвісти. Уповноважена Президента у справах волонтерів Наталія Пушкарьова зазначила, що без тендітних жіночих плечей волонтерство було б неможливим/

Під час Молитовного сніданку лунали молитви за Україну та її добробут, українських захисників, дітей, батьків, а також за жінок, які пережили насильство, жінок-медиків, працівників культури та освіти, науковців; та молитви за сім’ї з дітьми з особливими потребами.

19 грудня 2021