«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

В Україні пройшов День молитви за сиріт

В Україні пройшов День молитви за сиріт

Традиційно в другу неділю листопада в Україні відбувся Всеукраїнський День молитви за сиріт. У цей день пригадували дітей, які потребують опіки та любові та молились за них.

«День молитви за сиріт» – це день, у який віруючі люди з різних християнських Церков по всьому світу молитовно просять Бога про захист, благословення та щасливі родини для всіх дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх у своїх сім’ях.

Нагадаємо, що в Україні в інтернатах проживає 8000 дітей-сиріт. 92 тисяч дітей мають батьків, але роками проживають в інтернатах. Близько 600 000 дітей зараз живуть у своїх сім‘ях, але ці сім‘ї знаходяться в складних життєвих обставинах і от-от відмовляться від своїх дітей чи їх у них просто  вилучать. Закликаємо й надалі молитись за цих діток, щоб кожен з них знайшов родину. А найперше - пізнав любов Бога, Який є Батьком кожної сироти. Молимось також, щоб Бог благословив сім‘ї, які прийняли до себе сиріт. Молимось за благословення людей, які думають над усиновленням. Щоб Бог дав їм впевненості. 

На офіційній сторінці Дня молитви за сиріт у фейсбук організатори подякували всім церквам та небайдужим християнам. У дописі, зокремо, зазначено: “Ми дякуємо всім християнам, які від усього серця молились Богу про захист, благословення та щасливі родини для всіх дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх у своїх сім’ях”.


15 листопада 2021