«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Українці з усіх куточків США зібрались у Вашингтоні для молитви за Україну

Українці з усіх куточків США зібрались у Вашингтоні для молитви за Україну

У зв'язку з загрозою вторгнення російських військ в Україну 9 лютого в столиці США зібралась українська діаспора з усіх куточків Америки, щоб об’єднати свої серця в молитві за збереження миру та добробуту в Україні.

Протягом всієї незалежності України між Сполученими Штатами та Україною зберігаються міцні партнерські та духовні зв’язки. Важливим фактором дружби двох націй залишається присутність на території Сполучених Штатів багатомільйонної української громади.

Відомо, що Молитовний вечір відбувся  в одному з готелей в передмісті Вашингтону, де зібрались лідери всіх Українських конфесій США, представники благодійних організацій та місій.

Зважаючи на актуальність заходу до нього долучились представники Палати Представників, Сенату та оборонних відомств США які відстоюють Українські інтереси та протидіють російській агресії. 

Україну представили представники Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, народні депутати України та члени платформи Україно-Американського партнерства.  Очолював українську делегацію в США народний депутат України 6,8 скликань та координатор Україно-Американського партнерства Павло Унгурян.

Молитва покликана об’єднати українців з обох континентів для духовного протистояння викликам агресора, поновлення співпраці між церквами та штатами США і регіонами України та поглиблення духовної єдності українців та їх американських побратимів, яка заснована на одвічних християнських цінностях, закладених в основу вільних та незалежних націй.

9 лютого 2022