«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Україна після виборів: Політики-християни потребують молитов

Україна після виборів: Політики-християни потребують молитов

У жовтні в Україні відбулись місцеві вибори, під час яких біля тисячі християн взяли участь в перегонах.

Відчувши покликання від Бога, християни, кандидати в депутати й на посади міських голів тощо, йшли в політику, щоб відстоювати в державі християнські цінності.

Деякі з них обійняли посади держслужбовців чи народних обранців та вже працюють на благо місцевого населення. Водночас у кінці листопада в 11 містах України відбулись другі тури виборів мерів. За результатами голосування у Рівному мером міста став євангельський християнин Олександр Третяк. Збаpазьку ОТГ на Тернопільщині в наступні роки очолюватиме християнин Pоман Полікpовcький.

Деякі кандидати-християни, які не набрали необхідну кількість голосів, планують працювати в політичній сфері й надалі.

Давайте разом будемо молитись за всіх християн, які почали чи продовжують свій шлях у політиці. Щоб початком кожної їхньої справи завжди був Божий страх, а мудрість згори допомагала їм у всьому. Молимось про те, щоб вони усвідомлювали владу Бога над собою, були посланцями Бога для людей, служили людям, розуміючи, що в такий спосіб вони служать Богові.

Молимось, щоб християни в політиці відповідали якостям, які записані у книзі Вихід 18-21: «А ти обери зо всього народу мужів здібних, богобоязливих, мужів справедливих, що ненавидять зиск, і настановиш їх над ними тисяцькими, сотниками, п’ятдесятниками та десятниками».

Читайте Стратегічна молитва про політиків та держуправлінців християн

4 грудня 2020