«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

У молитві й пості за Україну – Хмельниччина

У молитві й пості за Україну – Хмельниччина


 Марафон посту і молитви, що стартував на початку цього року, триває. Ініціативу Української Міжцерковної Ради підтримали більшість Євангельських Протестантських Церков України, які взяли на себе відповідальність молитися протягом одного тижня на півріччя цього року в своїй області.


Молитовну варту тримали 12 областей України та США. А це, за приблизними даними, більш як 400 церков та близько 10 тисяч людей. Наразі в молитві – Хмельницька область. 


Відрадно, що саме молитва об’єднує не тільки представників різних конфесій, а й людей при владі, військових. Тож у межах Марафону посту і молитви з ініціативи Духовної Ради у Хмельницькому біля пам’ятника «Ангол скорботи» відбулась спільна молитва, в якій взяли участь віряни всіх основних конфесій міста, міська влада, військові та члени їхних сімей, ветерани, волонтери й капелани. В єдності молилися за закінчення війни перемогою України та встановлення в ній справедливого миру, за збереження життя і здоров’я наших захисників та цивільного населення України, зцілення й оздоровлення поранених українських військових, за мудрість для державного і місцевого керівництва та військового командування України в управлінні й ухваленні ефективних рішень.


Якщо ви маєте бажання стати частиною цього всеукраїнського молитовного руху в своїй області, можете отримати інформацію про те, як це зробити, в координаторів (контакти вказано на сайті «Заступники України» molytva.org.ua в розділі «2024 – рік молитви»).


Стати молитовним заступником може також кожен охочий – незалежно від деномінаційної приналежності. Достатньо пройти дуже просту реєстрацію на цьому сайті, вибрати день та час молитви. За годину в Viber чи Telegram буде надходити повідомлення-нагадування про молитву.  


У цій нерівній війні нам потрібне Боже втручання, Божий захист. Тож нехай наша молитва не вмовкає, а лише посилюється. Молімося і борімося – і Господь пошле нам допомогу й перемогу згори!

8 квітня 2024