«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

У Хмельницькому пройшов Молитовний сніданок

У Хмельницькому пройшов Молитовний сніданок

Нещодавно у Хмельницькому відбувся Молитовний сніданок. 

Традиція проведення молитовних сніданків існує у світі майже 70 років і слугує духовному єднанню та порозумінню провідних політиків, урядовців, дипломатів, релігійних і громадських лідерів. Останнім часом молитовні читання проходять і в стінах Хмельницької обласної ради. Про це йдеться на сайті km-oblrada.gov.ua

В Хмельницькій обласній раді для спільної молитви об’єдналися представники різних релігійних конфесій, аби в молитві за мир в Україні та здоров’я людей підтвердити, що їх об’єднують не лише релігійні, а й загальнолюдські цінності.

Молитовний сніданок пройшов під гаслом «Хмельниччина в очах і серці Ісуса Христа». За чашкою чаю у затишній атмосфері присутні обговорили спільну діяльність обласної ради та релігійних конфесій Хмельниччини та накреслили плани на перспективу. Присутні виголосили спільну молитву за миру, здоров´я та за Україну.

«Молитовний сніданок дає чудову можливість об’єднатись у спільній молитві задля духовного розвитку суспільства, за мир і порозуміння, за утвердження віковічних духовних цінностей у суспільному житті Сьогодні слова спільної молитви були за найголовніші цінності – за  мир, за щасливе майбутнє, за здоров’я усіх жителів Хмельниччини, усіх українців, за те, аби Господь відкрив нам наші серця вірі, надії і любові. Ми усі маємо спільно творити майбутнє та робити ту справу, яку любимо. Дай, Боже, аби рік прийдешній був мирним та щасливим для Хмельниччини та усієї України», – зазначила очільниця ради Лабазюк Віолета.

Голова ради подякувала представникам релігійних конфесій за їхню позицію та співпрацю.

У свою чергу священники поділилися пасторським словом і настановами на наступний рік. Подякували Віолеті Лабазюк за працю і відкритість до людей та усіх церковних спільнот, побажали Божого благословення у всіх добрих справах на благо Хмельниччини.

4 січня 2022