«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

У День Незалежності молимось за відродження країни

У День Незалежності молимось за відродження країни

Молитовний рух "Заступники України" до Дня незалежності нагадує усім християнам про важливість постійної та стратегічної молитви за нашу країну.

На нашому сайті molytva.org.ua ви знайдете молитовні орієнтири, як та за що молитись, а також перелік місць Писання, які можна проголошувати в проханнях до Бога за Україну. 

Так, у розділі: "Постійні та оперативні молитовні орієнтири" вказані два напрямки молитви: "Преображення сердець українців" та "Відродження суспільства і країни". 

Давайте ці дні, коли ми святкуємо 30-річчя нашої незалежності присвятимо більше часу молитві саме за Україну. Звичайно ж, подяка Господу за свободу для проповіді Євангелія. Протягом 30 років незалежності євангельські церкви в Україні багато послужили народу у всіх сферах життя. Помолимось про припинення війни на сході та про реформацію кожної сфери держави й суспільства. Згадаємо в молитвах про страх Божий та мудрість в житті Президента та кожного представника влади. Перелік орієнтирів можна знайти у розділі "Молитва про лідерів і владу в Україні"

Нагадаємо також, що на нашому сайті в розділі Молитовна Хода описані стратегічні місця столиці, якими заступники цими днями можуть пройтись, зібравшись невеликим групами та помолившись біля кожного з пункту. Під час Ходи можна молитися за здійснення Божої волі на Землі, як на Небі, а також орієнтуватись на місця з Біблії, які зазначені на сайті.

Приєднатись до руху "Заступники України можна ТУТ. Зареєструвавшись на сайті та обравши час молитви, ви можете отримувати нагадування, а також молитовні орієнтири стратегічних молитв. 

Багато може могутня та ревна молитва праведного!


23 серпня 2021