«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Союз баптистів України анонсував молитву під час Страсного тижня

Союз баптистів України анонсував молитву під час Страсного тижня

Всеукраїнський союз церков євангельських християн-баптистів (ВСЦ ЄХБ) анонсував на своєму сайті молитву перед Пасхою. Так, молитовний тиждень розпочався 25 квітня і триватиме до 1 травня включно.

«Просимо церкви долучитися до особливої молитви. Готуючись до святкування новозавітної Пасхи, ми присвятимо цей час молитовній спільності за наші потреби», - сказано у зверненні до церков.

Служителі закликають молитись за наступні потреби:

  • про особистий духовний стан кожного християнина. Про духовне зростання і ревність у служінні;
  • про свою помісну церкву, її служіння і вплив у суспільстві;
  • про Божий захист життя людей під час епідемії; про допомогу для хворих на коронавірус та їхнє одужання; про припинення зростання числа хворих; про наслідки тривалих карантинних обмежень. Щоб Господь виявив милість до всього народу, а народ звертався до Нього;
  • про захист для нашої країни, щоб Бог дав перемогу і зупинив агресора, який продовжує загрожувати Україні. Просімо милості та припинення війни на наших землях. Просімо, щоб Божі плани здійснювалися над нашою землею.

В основу молитви покладений вірш зі Святого Письма:

«В усьому молитвою та благаннями з подякою висловлюйте ваші прохання Богові. І мир Божий, який перевищує всяке розуміння, нехай береже ваші серця і ваші думки в Христі Ісусі» (Фил. 4:6-7).

Заступники України закликають християн долучатись до молитовної ініціативи ВСЦ ЄХБ під час Страсного тижня.

27 квітня 2021