«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Подяка Богу: у Черкаській міській раді створили об’єднання депутатів-християн

Подяка Богу: у Черкаській міській раді створили об’єднання депутатів-християн

Кількість християн у політиці зростає! Так, 11 березня під час засідання Черкаської міської ради було оголошено про створення міжфракційного об’єднання депутатів-християн. Про це повідомляє sobor.com.ua

За словами депутата Черкаської міської ради Павла Валенчука, об’єднання буде займатися питаннями популяризації християнських цінностей, духовності та принципів гідного суспільства.

У заяві християн-депутатів Черкащини сказано: “Наша країна потребує зокрема духовного відродження. Ми переконані, що для цього сьогодні є необхідним об’єднання зусиль депутатів з усіх фракцій, яким небайдужа доля нашої країни та її громадян, та які прагнуть боротися за розвиток міста на християнських засадах, захищати здоров’я, моральність, духовність та здорову українську родину”.

До складу об’єднання увійшли депутати з різних фракцій: Павло Валенчук та Віктор Євпак від партії "Голос", представники партії “Слуга народу” Сергій Дудка і Василь Мойсієнко, а також представниця партії “За майбутнє” Любов Майборода.

“Суспільство має будуватися на цінностях, і найвищими цінностями є саме християнські цінності - це любов до ближнього, це заповіді Господні: не укради, не обманюй, не вбий. І я думаю, коли люди будуть сповідувати саме такі цінності, нам вистачить і грошей, і у нас будуть чисті вулиці, і в нас будуть нормальні лікарні, нормальні дитячі садки, нормальні стосунки. Наше об’єднання має своїм особистим прикладом демонструвати такий спосіб життя”, - зазначила депутатка Любов Майборода.

Молитовний рух “Заступники України” вдячні Богу за поширення християнських цінностей серед депутатів, та молиться за створення подібних об’єднань у кожній міській та обласній радах України.

16 березня 2021