«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Під завалами Ольга просила Бога про порятунок – і Він врятував

Під завалами Ольга просила Бога про порятунок – і Він врятував

Пані Оля – львів'янка, у чию квартиру прилетіла ракета під час нещодавнього обстрілу міста.

Увечері жінка випила снодійного, тож вночі не почула сирену. Прокинулася, коли від першого вибуху в квартирі вибило вікно. Вона встигла лише вибігти в коридор, як нова ракета влетіла в її дім.


Жінку придавило плитою. Вона почала задихатися від газу, що витікав з труб. В роті було повно піску. Почалася пожежа. Над головою було видно місяць. Ольга відчула, що в неї починає підгорати волосся на голові, і просто кричала: «Боже, врятуй!» У цю мить звідкись почала литися вода. Спершу подумала, що то дощ. Згодом сказали, що вода була з труб чи бойлерів. Вона і загасила вогонь біля жінки.


За декілька хвилин на місце виїхали надзвичайники, які витягнули Ольгу з-під завалів. У неї перелом ноги, скоро буде операція, але прогнози лікарів – добрі.


Ольга – медсестра. Торік тричі їздила у Покровськ рятувати постраждалих від обстрілів. І щоразу верталася неушкодженою. А ще колись давно працювала в росії у військовому містечку ракетних військ. Тепер ці самі російські ракети знищили її дім і нормальне життя…


А про свій чудовий порятунок Ольга каже одне: «Я люблю Бога, а Він любить мене».

10 липня 2023