«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

На Великдень 30 000 нужденних сімей отримають підтримку від християн. Молимось за спасіння людей!

На Великдень 30 000 нужденних сімей отримають підтримку від християн. Молимось за спасіння людей!

Протестантські церкви розпочали масштабну благодійну акцію: "Великдень: з любов'ю до ближнього". 30 000 сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах під час великодніх свят отримають продуктові набори та духовну підтримку. 

В Україні більш ніж 80% багатодітних сімей проживають за межею бідності. 1.5 млн перебувають в кризі, а 600 тис. дітей в екстремальному неблагополуччі. Священнослужителі багатьох євангельських союзів та об’єднань заохотили всіх небайдужих християн взяти участь у цієї ініціативі. Через таку підтримку, допомогу, піклування віруючі зможуть донести, що ці люди є цінними в очах Божих.

Координатор молитовного руху «Заступники України» Віталій Орлов закликав також молитися про успішне проведення цієї масштабною акції. «За всі ці роки в нас не було такої можливості для проповіді Євангелія як зараз. Тому приєднуємось словом, ділом та молитвою, щоб через ці подарунки багато людей прийшли до Христа», - підкреслив він.

Молимось про Божу допомогу в організації проекту, відкриті серця до Господа та покаяння і справжнє преображення в житті кожної знедоленої людини.


Відео про акцію та звернення священнослужителів дивіться ТУТ

Щоб стати волонтером всеукраїнських благодійних акцій, заповніть анкету на сайті ТУТ


Приєднатися до Молитовного руху «Заступники України» залиште ваші дані на сайті: ТУТ


30 квітня 2021