«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Верховна Рада розгляне антихристиянські та антисімейні законопроєкти

Верховна Рада розгляне антихристиянські та антисімейні законопроєкти

Осінь 2021 року може стати переломним моментом у прийнятті різних небезпечних законів, проти яких виступає Рада Церков. Заступники України закликають посилити молитви.

На початку вересня 2021 року Верховна Рада України проголосувала постанову №5893 про порядок денний 6-ї сесії Верховної Ради на 2021 рік. До переліку законопроєктів ввійшла рекордна кількість законів, які несуть небезпеку для суспільства, традиційних цінностей, моралі, сімей, церков. Зокрема, це законопроєкти № 0931, 2693, 5488, 2684. На жаль, кількість цих законопроєктів зростає і вноситься до порядку денного сесії, і ніхто не виступає з ініціативою проти цього. Те, що вони внесені до порядку денного сесії, означає, що закладена юридична основа, аби їх могли поставити в будь-який час на голосування.

Нагадаємо, що Президент України під час візиту в США озвучив обіцянку, що Україна посилить боротьбу за права ЛГБТ. Заступники України закликають християн та всіх просімейним силам активно молитись за парламентарів, адже стоїть реальна загроза, що під гаслами про захист від дискримінації можуть прийнятися закони, що працюватимуть проти церков та просімейних сил, щоб під страхом штрафів та тюрми змусити замовкнути всіх критиків гендерної ідеології та вседозволеності ЛГБТ.

До переліку небезпечних законопроєктів входять:

1.Законопроєкт №0931 (друге читання) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу).

Цей законопроєкт є одним із найнебезпечніших для віруючих різних конфесій, тому що він вводить покарання для будь-якої критики, зауважень щодо ЛГБТ та обмежує свободу слова і віросповідання.

2. Законопроєкт № 5488 «Щодо боротьби з проявами дискримінації». Він вводить штрафи, а також передбачає до 8 років ув’язнення за критику чи негативне ставлення до ЛГБТ. 

3. Законопроєкт 5488 є фактично клоном диктаторських законопроєктів №3316 /2-3/, які завдяки активній протидії церков та християн були свого часу відкликані. В ньому відбувається узгодження українського законодавства з вимогами ЛГБТ-організацій щодо суворого покарання всіх критиків їхньої діяльності.

4. Проєкт Закону Про медіа №2693-2, 2693-д встановлює штраф до 350 тисяч гривень за критику гей-парадів та ЛГБТ.

5. Законопроєкт 4598, що загрожує свободі слова та небезпечний для свободи віросповідання.

6. Проєкт Закону №4598,1-2 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони проявів сексизму у суспільстві передбачає зміни до Адміністративного кодексу України та зрівняння сексизму з домашнім насильством. За вчинення вищезазначених дій депутати пропонують карати штрафом, виправними роботами чи адміністративним арештом до 7 діб. Арештовувати за сексизм буде поліція. Будь-який жарт чи допис в інтернеті, який трактуватиметься як сексизм, стане причиною притягнення до відповідальності як за хуліганство.

Заступники України запрошують долучатись до молитов за те, щоб антисімейні та антихристиянські законопроєкти не були прийняті в Україні.
Молимось, щоб місцеві депутати-мажоритарники Верховної Ради в областях України постійно чули від своїх виборців, що ті категорично проти голосування за ці закони, і не підтримали їх.

Молимось, щоб Бог зупинив перешкоди будь-якій просімейній діяльності, щоб були зруйновані основи, які хочуть встановити для суворого покарання християн та священнослужителів за критику або просто негативне ставлення до ЛГБТ.

Молимось, згідно з місцями Писання, за неприйняття цих законопроєктів та мудрість для депутатів:
«Усяка рослина, яку насадив не Отець Мій Небесний, буде вирвана з коренем» (Матвія 15:13).
«За праведністю царюватиме цар, а князі володітимуть за правосуддям. І станеться кожен, як захист від вітру, і немов та заслона від зливи, як потоки води на пустині, як тінь скелі тяжкої на спраглій землі» (Ісаї 32:1-2).

Ви можете приєднатися до спільноти молитовників, а завдяки чат-боту отримувати нагадування про молитовний час та  оперативні повідомлення про що негайно необхідно молитися. 

22 вересня 2021