«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитва за неприйняття законопроєкту щодо азартних ігор і лотерей

Молитва за неприйняття законопроєкту щодо азартних ігор і лотерей

Релігійні діячі різних конфесій обурені законопроєктом, який сприяє розвитку азартних ігор і лотерей та, як наслідок, ігроманії та зубожіння. 

Про це повідомляється на сайті vrciro.org.ua

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій нагадує парламентарям про своє категоричне заперечення цієї ініціативи, зважаючи на те, що у середу, 19 травня 2021 року, парламент планує розглянути проєкт Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування доходів від організації та проведення азартних ігор.

Раніше Всеукраїнська Рада різко розкритикувало запропоновані зміни в сфері ігорного бізнесу та закликала парламент відхилити законопроєкт №2713-д та інші альтернативні варіанти.

«Висловлюємо своє глибоке обурення законодавчою ініціативою (проєкт №2713-д), яка може призвести до ще більшого поширення серед населення Україні залежності від азартних ігор і лотерей, зубожіння та руйнації українських сімей через згубні наслідки ігроманії», ― наголошується у зверненні ВРЦіРО до керівництва парламенту.

На переконання ВРЦіРО, цей законопроєкт не лише позбавляє Державний бюджет України передбачених раніше надходжень, але й заохочує та накидує на наших співгромадян ярмо ігроманії шляхом запровадження послаблених умов оподаткування для організаторів азартних ігор і лотерей.

Заступники України запрошують до молитви за те, щоб в українському парламенті приймались благочестиві закони, а люди були звільнені від усіляких залежностей.

Молимось, щоб кожен депутат був натхненний Божим Словом: «І не вподібнюйтеся до цього світу, але перемінюйтесь обновленням вашого розуму, щоб ви переконувалися, що то є воля Божа, що добре, що вгодне, що досконале» (Римлян 12:2).

19 травня 2021