«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитва до Бога - надія України

Молитва до Бога -  надія України

Закликаємо посилювати молитву за Україну в дні особливої напруги, адже Боже Слово наголошує: “Ні про що не турбуйтеся. За будь-яких обставин, через молитву прохайте Господа про що потребуєте, та завжди дякуйте Йому за все, що маєте. І мир, який йде від Бога, що вище людського розуміння, буде стерегти серця ваші та думки в Христі Ісусі. На закінчення, брати й сестри мої, скажу вам таке: думайте лише про те, що правдиве, благородне, справедливе, чисте, приємне, почесне, відмінне, й гідне похвали!”, (Филип’ян 4:6-8).

Тривожні новини сіють паніку серед населення, але Слово Боже закликає не хвилюватись, не піддаватись страхам, а прохати Господа про потреби: про мир в країні та в серцях. Водночас Біблія говорить думати про те, що приємне, справедливе, а не малювати в розумі жахливі картини.

Україна знаходиться в ситуації, коли надія лише на Бога. Не покладайте надію на інші країни, на українську владу, військових чи дипломатів. Наш погляд має бути на "гори Господні” звідки прийде поміч. Святе Письмо попереджає: “Проклятий той муж, що надію кладе на людину, і робить раменом своїм слабу плоть, а від Господа серце його відступає! І він буде, як голий той кущ у степу, і не побачить, щоб добре прийшло, і він пробуватиме в краї сухому в пустині, у краї солоному та незамешканому... Благословенний той муж, що покладається на Господа, що Господь то надія його! І він буде, як дерево те, над водою посаджене, що над потоком пускає коріння своє, і не боїться, як прийде спекота, і його листя зелене, і в році посухи не буде журитись, і не перестане приносити плоду!”, (Єремія 17:5-8).

Й лише тоді, коли людина у своєму відчаї покладає надію на Бога, то будуть посоромлені всі вороги: “Бодай посоромились ті, хто мене переслідує, а я, щоб не був посоромлений, нехай збентежені будуть вони, а я хай не буду збентежений, день злого на них наведи та зламай їх подвійним зламанням!”, 
(Єремія 17:18).
Вірмо, що Бог в змозі зламати задум ворога: “І сталося, як почули наші вороги, що нам те відоме, то Господь зламав їхній задум, і всі ми вернулися до муру, кожен до праці своєї”, (Неємія 4-9).

Моліться щодня за Україну, за мир, за владу, за знищення задуму ворога та дякуйте Йому, що він може зробити щобільше того, про що просимо!

13 лютого 2022