«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитовний марафон до Свята Подяки

Молитовний марафон до Свята Подяки

Всеукраїнське Свято Подяки вже традиційно відзначають в середині вересня на центральних площах столиці України. Минулий рік став виключенням - через карантинні заборони християни не змогли зібратись разом. У 2021 році Рада Протестантських церков закликає всіх християн зібратись 12 вересня на Софійській площі, щоб подякувати Богу за його милість та благодать. 

Цьогорічне свято буде присвячене 30-й річниці незалежності України та збере християн з різних куточків України. Святкування розпочне фестивальне містечко PODYAKA Fest о 12:00, а ввечері відбудеться музично-святковий концерт. Все дійство пройде на Софійській площі у духовному серці Києва.

Молитвоний рух "Заступники України" запрошують долучатись до молитовного марафону за Свято Подяки-2021. Просимо у Бога благословіння на цей день, захисту для кожної людини та покаяння для всіх, хто почує Благу звістку в цей день. В основу покладемо слова з Біблії: "Нехай Господь благословить тебе і охороняє тебе! Нехай Господь світить обличчям своїм до тебе та милує тебе! Нехай Господь оберне обличчя своє до тебе і дасть тобі мир!".

Молимось за: 

 - Божий покров та захист на організаторів заходу;

 - Божу благодать на кожного пастора, який виголошуватиме молитви в центрі столиці;

-   фестивальне містечко PODYAKA FEST - щоб на кожній локації відбувались євангелізаційні заходи;

 - людей, які мають почути Боже Слово в цей день. Щоб Дух Святий привів їх на це місце;

 - сонячну погоду;

 - розположення з боку влади та за присутність її представників.



16 серпня 2021