«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитовна потреба: Згоріла церква на Луганщині

Молитовна потреба: Згоріла церква на Луганщині

В ніч з 24 на 25 серпня в селищі Красноріченському зловмисники підпалили молитовний будинок. Про це написав на своїй сторінці у фейсбук місіонер Тарас Сень. Зокрема, він закликав усіх до термінової молитви захисту для родини пастора та всіх вірян церкви.

Громада потребує також і фінансової підтримки, адже збиток від згорілого будинку становить майже двісті тисяч гривень.

Селище Красноріченське знаходиться в Луганській області, населення 4,5 тисячі осіб. Під час бойових дій на Донбасі місія Тараса Сеня вела там велику соціальну роботу. Молитовний будинок був куплений у 2015 році, і з того часу служив місцем для проведення різноманітних служінь. 

Церква у Красноріченському налічує 11 членів, на зборах буває близько 15 осіб, на євангелізації понад п'ятдесят. В основному люди бідні, у яких немає можливості відремонтувати будівлю.

"Ми потребуємо в фінансах і майстрів для відновлення пошкоджень. Будемо раді будь-якій допомозі. Нехай Господь благословить і віддасть кожній жертовній душі", - написав пастор церкви.

Також він просив молитися про те, щоб все владналося з поліцією. Будинок ймовірно підпалили лиходії, а правоохоронні органи звинувачують церкву в тому, що нібито члени церкви самі це зробили. Представники поліції допитують людей, у бабусь беруть відбитки пальців.

Заступник України долучаються до молитви за цю ситуацію, а також закликають всіх християн об'єднатись навколо цієї потреби.


30 серпня 2021