«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молимось: Україна на другому місці в Європі за смертністю від COVID-19

Молимось: Україна на другому місці в Європі за смертністю від COVID-19

Попри офіційну статистику, яка фіксує зниження випадків зараження на COVID-19 в Україні, смертність від хвороби продовжує зростати.

Якщо за кількістю нових заражень Україна ― на 15 місці у світі (6813) між Японією (7058) та Канадою (6644), серед країн Європи - на 5 місці, то за щоденною кількістю смертей Україна восьма у світі й друга в Європі.

Так, станом на 14 травня 2021 року в Україні було зафіксовано 7 562 нових випадків захворювання, летальних випадків - 287. За весь час пандемії в Україні захворіло 2 143 448 осіб. Київ лідирує серед кількості захворювань - 681. Несвоєчасне звернення до лікарів та неякісне надання медичної допомоги головні чинники цієї невтішної статистики.

Заступники України запрошують приєднуватись до щоденних молитов за те, щоб смертність серед українців від коронавірусу припинилась. Просимо Бога, щоб Він визволив людей в нашій країні й по всьому світу від "згубної пошесті", від хвороб і страждань та навчив цінувати життя і здоров’я як Його дари. Молимось, щоб Бог дарував Свій мир і наповнив наші серця непохитною вірою в Його захист, надією на Його підтримку і любов’ю до Нього і наших ближніх. В основі молитви покладемо місце зі Святого Писання: "Коли дійсно будеш ти слухати голосу Господа, Бога твого, і будеш робити слушне в очах Його, і будеш слухатися заповідей Його, і будеш виконувати всі постанови Його, то всю хворобу, що Я поклав був на Єгипет, не покладу на тебе, бо Я Господь, Лікар твій!” (Вихід 15:26).


14 травня 2021