«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молимось: У Чернігові за гратами священнослужитель за організацію реабілітаційного центру

Молимось: У Чернігові за гратами священнослужитель за організацію реабілітаційного центру

У Чернігові в слідчому ізоляторі знаходяться пастор і його помічники, яких звинувачують в "незаконному позбавленню волі, вчиненим організованою групою осіб". Заступники України закликають молитись за те, щоб Бог втрутився у цю ситуацію, та звільнив служителів.

Нагадаємо, що у травні 2021 року в Чернігові був здійснений поліцейський напад на реабілітаційний центр та будинок священнослужителя. До будинку увірвалися у повному озброєні спецпризначенці, повалили на підлогу пастора, притиснули за горло до стіни дружину, маму, яка ще годує немовля. Від стресу у неї зникло молоко і не відновлюється.

Поліція обвинуватила організаторів реабілітаційного центру в незаконному ув’язненні та торгівлі людьми. Своєю чергою, сусіди пастора розповідають, що, люди, які жили в будинку були чемними, пропонували допомогу по господарству, деякі навіть спортом займалися. За «незаконне позбавлення волі, вчинене організованою групою осіб», чоловікам загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

В Україні лише релігійні громади молитвою та любов’ю до залежних людей дають їм другий шанс. Станом на сьогодні є тисячі звільнених від наркотичної залежності, які повернулись до нормального життя, відновили здоров'я, працюють та мають сім'ї.

Християни моляться та докладають сили для звільнення служителів, які рятували людей від смерті внаслідок залежності від алкоголю та наркотиків. Приєднуємось до молитов за здійснення Божої волі у цій ситуації та нехай ці обставини в житті служителів стануть свідченням великої Божої слави!

Оновлено (7.10.2021)

Друзі, дякуємо за молитви за священнослужителів, які знаходились у в’язниці за несправедливе обвинувачення, й були випущені на волю! 

6 жовтня після п'яти місяців тюремного ув’язнення на волю (поки під домашній арешт) нарешті вийшли пастор з Чернігова та його помічники (організатори реабілітаційного центру), яких обвинуватили  в «незаконному ув’язненні та торгівлі людьми».  Бог відкриває двері в’язниць, головне: Церкві постійно та старанно молитись!  «Отож, у в'язниці Петра стерегли, а Церква ревно молилася Богові за нього… І ось Ангол Господній з'явився, і в в'язниці засяяло світло. І, доторкнувшись до боку Петрового, він збудив його, кажучи: Мерщій вставай! І ланцюги йому з рук поспадали», (Дії 12:5,7).

6 жовтня 2021