«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Лікарі України потребують молитви про захист

Лікарі України потребують молитви про захист

Лікарі кажуть: «Наше діло спасати людей», а задача християн «молитися про захист медпрацівників та про зцілення хворих»! Заступники України ініціюють щоденну молитву за захист українців від коронавірусу. Особливої молитви потребують медичні працівники, які щоденно наражаються на подвійну небезпеку.

Попри панічні настрої у суспільстві, віруючі люди мають демонструвати оточуючим приклад спокою та повної довіри на Бога. Так, статистика невтішна, але Всемогутній Бог в силі зупинити «згубну пошесть» та захистити свій народ, а також тих, за кого вони заступаються у молитві.

Нагадаємо, що загалом за весь час пандемії захворіло – 1 674 168 осіб. 31 березня в Україні було зафіксовано 11 226 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. З них 491 дитина та 335 медпрацівників. Для останніх час пандемії виявився найважчим, адже попри небезпеку ураження медикам потрібно було ще й вчитись протоколам лікування невідомої хвороби.

Згідно зі статистикою, у кожного п’ятого медика в Україні, попри вживані заходи безпеки, діагностують COVID-19. Більше ніж 100 лікарів померло внаслідок хвороби.

Медики в Україні знаходяться під подвійним ризиком. Новий вірус застав їх зненацька, змушуючи працювати у небезпеці, щоб рятувати життя інших. У деяких відділеннях країни на одного лікаря припадає 100-106 пацієнтів, хворих на коронавірус.

«Спочатку було страшно. Чим далі ви знаходитися від епіцентру, тим більша паніка. Якщо ви працюєте, ви за це забуваєте. Наше діло спасати людей, усе інше немає значення»,

- діляться досвідом лікарі однієї з українських лікарень.

Заступники України підіймають свої молитви до Бога за захист українців та лікарів від коронавірусу. Молимось, щоб Господь дарував медикам особливих сил фізичних, душевних та духовних. Нехай надмірні навантаження, через які вони проходять, піклуючись про інших, не зашкодять їм. Молимось за мудрість в кожній ситуації, з якою вони стикаються рятуючи людські життя.

Також просимо Бога про покаяння для народу України, адже через спасіння Бог обіцяв подарувати й зцілення:

«І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім'я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край! Тепер очі Мої будуть відкриті, а уші Мої наставлені на слухання молитви цього місця» (2 Хронік 7:14-15)

  

1 квітня 2021