«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Депутатка пропонує закон, щоб діти могли обирати сексуальну орієнтацію

Депутатка пропонує закон, щоб діти могли обирати сексуальну орієнтацію

У Верховній Раді України зареєстрували один з найнебезпечніших ЛГБТ законів №6325-1. Там вперше питання сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності (можливості міняти гендери в тому числі на ЛГБТ) прописано в законі Про охорону дитинства. Заступники України закликають молитись за неприйняття цього законопроекту. 

Авторка законопроєкту пропонує офіційно пов’язати в законі дитину й сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність. У разі прийняття цей закон стане основою для підготовки навчальних курсів для дитсадочків та молодшої школи, де почнуть дітей навчати різним видам сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. 

Серед основних небезпек, які пропонуються в законі 6325-1:

1.    Заборонити виготовляти чи розповсюджувати будь-яку друковану продукцію, що підбурює до дискримінації, зокрема, на основі сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності. 

Таким чином всі релігійні книги та дослідження, що засуджують гомосексуалізм чи ЛГБТ можуть бути на основі цього визнані як такі, що підбурюють до дискримінації і відповідно їх можуть навіть заборонити, аж до Біблії, адже ніякого виключення не передбачено.

2.    Зміни до закону  «Про освіту» передбачають таке формулювання терміну «безпечне освітнє середовище» - це сукупність умов у закладі освіти, що унеможливлюють заподіяння учасникам освітнього процесу …. дискримінації за ознаками … сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності. Окрім цього:

«захищати здобувачів освіти під час освітнього процесу від …дискримінації за ознаками ….сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності…

"Захист від дискримінації" - це не просто захист від образливих слів чи критики з боку викладачів чи однолітків. Це також надання права на викладання учням та студентам уроків про сексуальну орієнтацію, ЛГБТ, одностатеві стосунки, можливість змінювати стать чи гендери.  Це все буде можливим, бо  викладання інформації про шлюб між чоловіком та жінкою, та те що є лише дві статі згідно даного закону вже буде дискримінацією, бо обмежуватиме світогляд учнів та студентів, та обмежуватиме права ЛГБТ

3. Найнебезпечніша норма планується в  Законі України «Про охорону дитинства» .

Авторка закону 6325-1 пропонує частину першу статті 3 викласти у такій редакції: 

«Всі діти на території України, незалежно від раси, кольору шкіри, віку, інвалідності, статевої приналежності, мови, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, ….. або будь-яких інших обставин, мають рівні права і свободи».

Таким чином це вперше, коли депутати пропонують офіційно в законі закріпити те, що у дітей може бути нетрадиційна сексуальна орієнтація і  різна гендерна ідентичність.  Автори хочуть зафіксувати, що діти можуть змалку бути геями, лезбіянками, трансгендерами і ще понад сотнею інших гендерів. Окрім цього, словосполучення "гендерна ідентичність" означає фактичне позбавлення статі,  яке трансформується у можливість людини вибирати сотні різних гендерів.

Зважаючи на викладені небезпеки, Заступники України закликать молитись, щоб цей чи подібні законопроекти, чи ратифікація Стамбульської конвенції, чи щось інше, що несе запровадження гендерної ідеології чи репресії тих, хто проти нав’язування ЛГБТ, не мали місця в нашій державі. Молимось, згідно з місцем Писання: 

"Господь, Бог твій, прожене ці народи поволі з-перед тебе... бо вони чинили перед своїми богами всяку гидоту, що для Господа ненависне" (Второзаконня 12:31).

Джерело: sobor.com.ua

13 грудня 2021