«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Депутати пропонують легалізувати одностатеві союзи

Депутати пропонують легалізувати одностатеві союзи

Іноді здається, що деякі українці живуть у діаметрально протилежних світах. З одного боку – важке відчуття від жорстокої страти українського воїна за слова «Слава Україні», загибелі у Бахмуті Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла, відчуття, коли країна у траурі, бо в Києві у Михайлівському соборі і на Майдані Незалежності прощаються з легендарною четвіркою українських диверсантів, які робили «бавовну» аж на території ворога і там же й загинули (троє з них – Святоша, Непийпиво, Тарасій були постійними і багаторічними активними учасниками сімейних заходів та акцій спротиву так званим гей-парадам у Києві).


З іншого боку – на тлі цих драматичних процесів народна депутатка від «Голосу» Інна Совсун реєструє законопроєкт про легалізацію так званих цивільних партнерств для одностатевих пар. Вона пропонує створити новий інститут «цивільного партнерства», який названо сімейним союзом та матиме правові наслідки, подібні до сімейних. Таким чином, вона пропонує державі визнавати гомосексуалістів як сім’ю, хоча світова практика показує, що запровадження партнерств є лише етапом на шляху до визнання одностатевих шлюбів.


Гомосексуальний порядок денний Совсун протиставляє «pociйським скрєпам і совковому світогляду», тим самим прирівнюючи противників гомосексуалізму до проросійських елементів. Це далеко не перша маніпуляція депутатки, адже свою пропозицію надати державне визнання гомосексуальним союзам вона ототожнює із турботою про армію, мовляв, якщо навіть мізерна кількість гомосексуалістів є у Збройних Силах, то держава має виконувати вимоги ЛГБТ.


Серед загиблих у ході російської агресії чимало не просто противників ЛГБТ, а й активних учасників заходів, спрямованих на спротив шкідливій гендерній ідеології та на захист сімейних цінностей.


Отож, доки одні гинуть за майбутнє України, інші намагаються це майбутнє присвоїти. Надмірна медійна увага до гомосексуалістів у армії (яких насправді мізерна кількість порівняно з противниками ЛГБТ) є свідченням штучного проштовхування інтересів антихристиянських груп та маніпуляцією на темі патріотизму.


Тож молімося про те, щоб цей законопроєкт набув суспільного резонансу і не був ухвалений. 

Молімося про те, щоб і надалі духовні та морально-етичні принципи в нашій країні формувалися на християнських цінностях. 

Молімося, щоб були посоромлені ті люди, які в цей важкий час намагаються проштовхувати чужі та штучно нав’язувані нашому національному світогляду ідеали. 

 Нехай стануть явними наміри людей, які використовують війну для реалізації ганебних цілей в той час, коли увага суспільства прикута до інших проблем.

8 березня 2023