«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Цілодобова молитва й поклоніння – в самому серці столиці США

Цілодобова молитва й поклоніння – в самому серці столиці США

Християни Америки об’єдналися разом у молитві заступництва за свою країну та у хвалі Бога. Можливо, подібні ініціативи вдасться реалізувати і в нашій країні, яка має впокоритися перед Богом, щоб піднятися з колін. 


«Скінія Давида» — так називається молитовне служіння, яке відбувається 24 години на добу 7 днів на тиждень в окрузі Колумбія, США. Його ініціаторами стали звичайні християни, які люблять Ісуса і хочуть, щоб у їхній країні звучала нескінченна хвала Царю царів. «Центральне місце в нашому житті. Центральне місце в нашій країні» – слоган цих богослужінь.

Це міжконфесійне служіння, що надзвичайно важливо для єднання Тіла Христового. До нього долучаються групи прославлення та віруючі з усіх 50 штатів, округу Колумбія і навіть з усього світу, щоб разом в один голос прославляти Бога. Єдність, про яку Ісус молився (Євангеліє від Івана 17:21) — це наше покликання, і ми маємо єднатися незалежно від форм поклоніння, щоб виконати свою місію як Церкви на цій землі.

«Скінія Давида» – це як вівтар, поставлений у самому серці столиці Америки, на який кладуться жертви поклоніння та шани Господа, а також через однодушність у молитві звучить благання про утвердження Його впливу як єдиної авторитетної влади в Америці.

Ініціатори цього служіння мають на меті вклоніння Богу вдень і вночі (Об'явлення 4:8; Левит 6:12), спілкування з Ним у молитві й заступництві за свою країну(Єзекіїль 22:30), а також проповідь Євангелія (Матвія 28:18–20).

Цілковитий послух Ісуса своєму Отцю зруйнував владу смерті й будь-якого гріха, що нищить людство. Христос досяг успіху там, де кожен з нас, починаючи від Адама, зазнав невдачі. Безгрішність та свобода, яких прагне кожна людина, тепер доступні в Ісусі Христі. Тож християни в Америці хочуть бути голосом своєї нації, закликаючи дякувати Ісусу.

Учасники «Скінії Давида» кажуть, що настільки люблять Ісуса, що просто не можуть утриматись, аби не познайомити з Ним інших. Тож волонтери діляться Благою Звісткою з тими, хто приходить до шатра або просто проходить повз.

«Скінія Давида» – це торжество життя над смертю, це свято, це радісні вигуки про спасіння, яке доступне кожному. Пісні, які звучать у наметі, зосереджені на подяці, поклонінні та хвалі Ісуса, а не на викладі перед Ним прохань та благань. Організатори кажуть, що хочуть акцентувати увагу саме на Христі, захоплюватися Ним більше від того, що відбувається навколо.

Молитов, прославлення, шанування нашого Бога ніколи не буває забагато. Тож нехай ними наповнюються різні куточки нашої землі, зокрема, нашої України. Щоб відступала темрява, щоб не проливалася кров, щоб Господь Ісус був у серцях людей.

16 травня 2024