«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Церкви України оголошують піст та молитву до Свята Подяки

Церкви України оголошують піст та молитву до Свята Подяки

Напередодні Свята Подяки, євангельські церкви, які входять до складу РПЦУ та УМР, планують оголосити піст та молитву 10-11 вересня по всіх церквах, союзах та об’єднаннях за духовне прозріння нації.

Про це повідомили за результатами зустрічі представників Ради Протестантських Церков України, на якій, зокрема, говорили про те,  що «для України сьогодні існує унікальна можливість створити всіма церквами єдиний жертовник, принести хвалу Богу та отримати молитовну перемогу».

Зазначимо, що з нагоди 30-річчя незалежності України глави церков взяли участь у загальній національній молитві за благословення України 24 серпня. Вони вирішили й надалі продовжити об’єднувати та консолідувати сили щодо молитви за України, щоб ще більше християн приєднались до неї. 

Будується духовний фундамент до 12 вересня, коли під час Свята Подяки будуть зібрані духовні плоди молитви, посту та подяки у вигляді тисяч спасенних людей.

Існує в Україні ще безліч проблем, і їхнє вирішення починається у духовному світі. Вкрай важливо діяти на випередження духовних, політичних, військових, пандемійних загроз. Відповісти молитвою та постом на такі виклики сьогодення, як повномасштабна війна, глобальна пандемія, внутрішньодержавні конфлікти, зневіра та зубожіння.

«Постійність та стратегічність в молитві - головна зброя в руці у молитовника. Сіль не має втрачати свою силу, а світло згасати», - наголосили представники Ради та закликали приєднуватись до загального посту та молитви у вересні 2021 року. 

Молимось, згідно Йоїля 1:14: «Оголосіть святий піст, скличте збори, позбирайте старших, всіх мешканців землі до дому Господа, вашого Бога, і кличте до Господа».

Молимось за: 

 - Божий покров та захист на організаторів заходу;

 - Божу благодать на кожного пастора, який виголошуватиме молитви в центрі столиці;

-   фестивальне містечко PODYAKA FEST - щоб на кожній локації відбувались євангелізаційні заходи;

 - людей, які мають почути Боже Слово в цей день. Щоб Дух Святий привів їх на це місце;

 - сонячну погоду;

 - розположення з боку влади та за присутність її представників.

Приєднатись до руху "Заступники України можна ТУТ. Зареєструвавшись на сайті та обравши час молитви, ви можете отримувати нагадування, а також молитовні орієнтири стратегічних молитв. 


26 серпня 2021