«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

971-й день заступництва за Україну!

971-й день заступництва за Україну!

«Наближається час, коли всьому настане кінець. Тож будьте розсудливі й стримані, це допоможе вам у молитвах ваших». (1 Петра 4:7)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу, що дедалі більше молоді в церквах прагне духовної спільності та пошуку відповідей на актуальні питання сьогодення. Зокрема, в Камʼянці-Подільському відбулося молодіжне зібрання, яке обʼєднало близько 50 молодих людей з різних церков міста у спілкуванні, спільній молитві та пошуку Бога. Дякуємо за серця спрагнені, щоб поширювати Божу Звістку і впливати на молодь, яка ще у темряві цього світу.

• ППО відбила атаку більш як 100 шахедів. А наші десантники відбили атаку рф на Курахівському напрямку.

• Український військові знищили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М3, який було розміщено близько за 60 кілометрів від лінії бойового зіткнення.

• Україна залучає Туреччину до сприяння в питанні звільнення військовополонених з російського полону.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 24 танки, 64 одиниці бойових броньованих машин, 47 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Окупанти завдали ракетного удару по житловому кварталу в Запоріжжі. Обстріляли цивільну інфраструктуру Кривого Рогу. Атакували Одещину ракетами та дронами, через що в порту спалахнула пожежа. Вдарили по критичній інфраструктурі Сумщини, внаслідок чого є знеструмлення. Атакували цивільне авто на Херсонщині.

• Окупована Запорізька АЕС знову опинилася на межі блекауту через російські обстріли.

• Кількість звернень до сімейних лікарів із проблемами психічного здоров’я в Україні зросла втричі.

• Війна Росії проти України призвела до знищення понад 500 храмів.

 

 

Молитовні потреби:

 

• Молимося про наповнення сердець людей жагою пізнання Бога. Нехай Україна стане осередком Божого вогню, помазання і надприродних проявів Його сили як свідчення для інших народів.


• Молимося, щоб в Україні приділяли належну увагу питанням, які також є важливими складовими національної безпеки: сімейній політиці держави, захисту життя дітей, підтримці батьківства й материнства.


• Молимося про захисників, які боронять нас від агресорів. Нехай Господь зміцнить тих, хто втратив надію, хто знесилений. Нехай Господь стане явним для кожного, чиє серце відкрите і готове довіритися Христу.


• Молимося про військовополонених, щоб Бог став для них опорою у тісних обставинах. Щоб вони не втрачали віру і змогли пройти цією долиною темряви. Щоб бачили світло і йшли до нього. Молимося, щоб Господь виконав бажання їхнього серця – отримати свободу.


• Молимося про капеланів, про їхнє служіння нашим воїнам. Нехай Господь наповнить силою, щоб через них спасалися душі, зцілювалися тіла, відбувалися надприродні дива. Нехай Господь благословить кожного, щоб він виконав своє призначення.


• Благословляємо нашу молодь. Нехай віднайдуть у Христі будучність та надію, нехай Господь, а не принади цього світу, стане міцною опорою, щоб отримати спасіння, не зневіритися, але мати правильні орієнтири.


• Молимося про очищення Церкви від домішок, які неприємні Богу. Нехай згорить у горнилі випробувань те, що заважає проявляти Христа, являти Його силу. Молимося, щоб Церква України здобула те дорогоцінне, чим зможе споряджати церкви в інших країнах.


 


21 жовтня 2024