«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

932-й день заступництва за Україну!

932-й день заступництва за Україну!

«Ісус їй відповів: Хіба не сказав Я тобі, що коли будеш вірити, — побачиш Божу славу?» (Від Івана 11:40)


Те, за що ми дякуємо Богу:

 

• Одне з впливових американських видань розмістило на своїх сторінках публікацію про те, як українські євангельські християни впливають на американську політику щодо України. Зокрема, зазначається, що Україна має найбільшу євангельську громаду в Європі. І її зв’язки з республіканцями можуть виявитися вирішальними для отримання додаткової американської допомоги. Дякуємо, що євангельські християни стали містком у вирішенні доленосних питань для нашої країни і наближенні перемоги.

• Наші захисники знищили 44 із 64 шахедів, зокрема, збили всі ворожі безпілотники на підступах до столиці.

• Українські військові збили над Чорним морем російський бойовий літак Су-30СМ, вартість якого становить 50 мільйонів доларів.

• У Канаді відбудеться тематична конференція щодо четвертого пункту Формули миру – звільнення полонених і депортованих осіб.

• Експорт російської нафти та нафтопродуктів упав до трирічного мінімуму.

• В Україні підписано закон про відстрочку для братів та сестер загиблих на фронті або зниклих безвісти.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 11 танків, 17 бойових броньованих машин, 1 літак, 93 одиниці автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Росіяни вдарили по Конотопу на Сумщині, внаслідок чого у місті немає світла і води. Атакували Хмельниччину, Київщину та Київ, Донеччину. Зруйнували міст між Покровськом і Мирноградом.

• росія збільшила темпи підготовки окупантів на полігонах Маріуполя та району.

• Російські агресори завдали в Чорному морі удару по судну, що перевозило зерно з України до Єгипту.

• Росіяни свідомо прокладають маршрути ракет та ударних дронів над атомними обʼєктами України.

• У Нацбанку спрогнозували подальше зростання цін в Україні.

 

 

Молитовні потреби:

 

• Не втомлюймося звершувати труд молитви – одне за одного, за свою країну, за наших людей. Будьмо мужніми і твердими, будьмо пильними, щоб звіщати Божу Звістку посеред війн, катаклізмів та інших викликів, з якими ми стикаємося в цей час. Молімося, щоб серця людей були відкритими для Божого Слова, щоб вони знаходили укриття в Ісусі Христі.


• Молимося про президента країни, його оточення. Про його впливовість та авторитетність серед міжнародних лідерів. Нехай він буде інструментом в Божих руках, нехай Господь допоможе йому і спрямує його.


• Не полишаємо молитися за наших мужніх захисників. Просимо, щоб Господь зігрів кожне серце, наповнив своєю любов’ю, зміцнив і підтримав.


• Молимося про викриття в Україні різних російських агентурних мереж, які збирають розвіддані про ЗСУ та коригують повітряні атаки рф. Про ефективну роботу нашої розвідки та силових структур у цьому напрямку.


• Молимося про волонтерів, які допомагають фронту. Про відчинені двері для допомоги, що справді надходить тим людям, яким вона вкрай необхідна. Про те, щоб не створювалося штучних перешкод для волонтерства у нашій країні.


• Молимося про тих людей та організації, які допомагають повертати з росії українських дітей. Про успішну підготовку таких місій і про збільшення кількості повернених на Батьківщину дітей.


• Згідно зі Словом Божим просимо про женців на Божих нивах у цей час, про глибоке усвідомлення кожним християнином важливості часу, в який ми живемо, аби душі були пожаті для Христа.

 

 

 

12 вересня 2024