«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

930-й день заступництва за Україну!

930-й день заступництва за Україну!

«І Господь став для мене твердинею, і мій Бог став за скелю притулку мого, і Він їхню силу на них повернув, і злом їхнім їх нищить, їх нищить Господь, Бог наш!» (Книга псалмів 93:22, 23)


Те, за що ми дякуємо Богу:

 

• Дякуємо за чергове визволення українських дітей з окупованих територій. Дякуємо за благодійні організації, які займаються цими важливими питаннями. Зокрема, завдяки скоординованим зусиллям благодійників шість дітей з окупованих територій Херсонської, Запорізької, Донецької областей та АР Крим були успішно повернені в Україну.

• На зиму до Харкова завозитимуть мобільні котельні, оскільки всі ТЕЦ, які живили Харків, окупанти знищили. Такі технології будуть застосовуватись і в інших містах.

• Українські морські порти обробили вдвічі більше вантажів, ніж за аналогічний період минулого року.

• Україна отримала від партнерів обладнання генерації на 170 МВт.

• ООН допоможе забезпечити харчуванням понад 160 тис українських школярів.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 1 танк, 19 бойових броньованих машин, 68 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Росіяни атакували дронами Черкащину. Атакували також критичну інфраструктуру Сумщини.

• Окупанти інтенсивно атакують на Курахівському напрямку.

• росія почала стратегічні навчання у двох океанах.

• У 2024 році в росії зросли темпи набору контрактників щонайменше в 6 разів порівняно з попереднім роком.

• Окупанти будують нову залізничну гілку на Донеччині.

• Кількість українців, які хотіли б повернутися до України, зменшилася з початку повномасштабної війни.

• Забруднення річки Сейм було спричинене викидом нечистот з цукрового заводу в російському селищі Курської області.

 

 

Молитовні потреби:

 

• Молимося, щоб Господь допоміг нам у цій війні, давав силу, розсудливість та мудрість керівникам держави, аби зберегти нашу країну і наш народ. Нехай Його благодать та милість супроводжують нас у цих випробуваннях.


• Молимося про оснащення нашого війська. Зокрема, ЗСУ критично бракує запчастин до західної техніки, через що армія не може її використовувати. Про належне забезпечення наших воїнів – зокрема, одягом, речами першої необхідності, якісними продуктами харчування. Про викриття хабарників та злодіїв у ланцюгу постачання.


• Просимо Бога в молитві про зцілення хворих і поранених воїнів – у шпиталях та лікарнях, в окопах та вдома. Нехай Господь підніме і зміцнить. А також про тих, які перебувають у ворожому полоні. Нехай Господь збереже їхні життя.


• Молимося про наступний фінансовий рік. Про домовленості з МВФ щодо програм фінансування, щоб це були не кабальні умови, а прийнятні для нашої країни. Молимося про мудрих фінансистів та розпорядників при владі.


• Молимося також про Божу допомогу в тому, щоб нам пройти зиму. Щоб вона не була холодною. Щоб уже нині регіональні керівники подбали про альтернативні варіанти з енергозабезпечення, і люди не опинилися на самоті зі своїми проблемами.


• Молімося, щоб у цей важкий час Церква в Україні «мала спокій, зміцнювалася, ходила в страху Господньому й, отримуючи втіху Святого Духа, зростала». (Дії Апостолів 9:31)

 

 


10 вересня 2024