«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

924-й день заступництва за Україну!

924-й день заступництва за Україну!

«Але деяких речей не можна знати, треба лиш на Господа покладатися у них: хто дивиться на вітер, сіяти не буде, хто дивиться на хмари, не збере врожаю». (Екклезіаст 11:4)


Те, за що ми дякуємо Богу:

 

• Дякуємо Богу за те, що Його принципи та цінності проникають в освітній процес. Зокрема, в Тернополі презентували посібники з християнської етики для школярів, в яких викладено морально-етичні основи християнської етики, серед яких – віра, надія, любов. Навчальні посібники схвалено експертною комісією Міністерства освіти України. Програму обговорили на громадській раді з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при МОН.

• Наші воїни відбили понад 100 штурмів з початку доби.

• З окупованої Херсонщини за допомогою волонтерів вдалося повернути ще одну українську родину.

• Україна завершила операцію з реструктуризації боргу, що дасть змогу заощадити загалом 22,8 млрд доларів до 2033 року.

• МАГАТЕ надасть Україні технічну підтримку в добудові блоків Хмельницької АЕС.

• США обіцяють підтримку Україні й наступного фінансового року.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 7 танків, 27 одиниць бойових броньованих машин, 35 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Російські окупанти вдарили по Львову. Атакували Київщину. У Кривому Розі внаслідок російського ракетного удару пошкоджено чотири навчальні заклади і будівля готелю. Атакували дронами Херсонщину.

• Російські агресори змінюють тактику ракетних ударів по Україні і можуть піти на підвищення градусу ескалації.

• Одразу два атомні блоки на українських АЕС не працюють на повну потужність.

• Росіяни мають намір розширити свій мобілізаційний ресурс, залучивши дітей на окупованих українських територіях до військового навчання.

 

 

Молитовні потреби:

 

• Сьогодні Львів. Знову загиблі, поранені. Молімося, щоб Бог провів нас через це жахіття, щоб нам не ослабнути нашими душами, не зчерствіти своїми серцями. Молимося про уздоровлення поранених, про втіху для тих, хто втратив близьких.


• Молімося про об’єднання міжнародних зусиль та більш рішучу позицію країн Заходу щодо впливу на росію і її союзників. Стало відомо, що Іран постачатиме росії балістичні ракети. А це означає, що, окрім російського та північнокорейського ракетного дощу, який останнім часом щоденно падає на голови українців у містах та селах і забирає десятки життів мирних людей і дітей, додається ще й іранська смертоносна балістика. Молімося, щоб не справдився цей смертельний сценарій.


• Молимося про зміцнення нашої енергетичної системи, щоб вороги не змогли їй зашкодити. Про партнерську підтримку в цьому питанні. Про залучення альтернативних джерел ерергозабезпечення, накопичення в достатній кількості генераторних установок.


• Не вмовкаймо в молитві за воїнів на передовій. Молимося за них, благословляємо, щоб Господь зміцнив, провів і захистив.


• Молимося про капеланів, про їхнє служіння. Нехай Господь наповнить силою, щоб через них спасалися душі, зцілювалися тіла, відбувалися надприродні дива, щоб прославлялося Ім’я Бога.


• Молимося про тих, хто в нужді, в депресії, у кого в серці безнадія і розпач. Хто не може впоратися зі своїми емоціями, в кого душевні рани. Нехай Господь допоможе їм у цій темряві знайти Його і віддати Йому свої проблеми та болі, бо Він опікується кожним.


• Молимося, щоб у нашій країні зростало нове покоління сильних у Господі служителів. Про згуртованість та єдність молодих християн різних конфесій для того, щоб разом вести успішну боротьбу на полях духовних битв.


 


4 вересня 2024