«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

922-й день заступництва за Україну!

922-й день заступництва за Україну!

«Ісус їй відповів: Хіба не сказав Я тобі, що коли будеш вірити, – побачиш Божу славу?» (Від Івана 11:40)


Те, за що ми дякуємо Богу:

 

• Ключову роль у здобутті перемоги відіграє не лише зброя, а й непохитна віра та молитви. Тож дякуємо Богу за кожного, хто вірить, хто молиться, підтримуючи вогонь на жертовнику.

• У Верховній Раді схвалили виділення 500 млрд на оборону.

• Уряд Румунії схвалив проєкт закону про безоплатну передачу Україні зенітно-ракетного комплексу Patriot.

• В Україні готуються до реалізації проєкту з будівництва Чигиринської АЕС в Черкаській області.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 9 танків, 26 одиниць бойових броньованих машин, 44 одиниці автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Російські злочинці завдали ракетного удару по центру соціально-психологічної реабілітації дітей та дитячому будинку у Сумах. Били по Києву ракетами. Вдарили дронами по цивільній інфраструктурі Харкова. Атакували дронами Полтавщину, Кривий Ріг. Обстріляли за артилерії Нікополь Дніпропетровської області.

• Ситуація на фронті залишається складною, протягом доби було 182 бойових зіткнення. Окупанти захопила ще одне село на Донбасі.

• Відносини між Польщею та Україною знову загострилися. В Польщі пригрозили не пустити Україну до ЄС через розбіжності щодо Волинської трагедії, а польські фермери знову планують страйк.

 

 

Молитовні потреби:

 

• Молимося про те, щоб було знято це ярмо війни з нашої країни. Щоб вона звільнилася від пут росії і засяяла – оновлена, очищена і зміцнена. Віримо, знаємо, що Господь проведе нас цією долиною смерті.


• Молимося про наших нескорених захисників. Про Божий покров над ними, духовну силу й фізичну міць. Просимо, щоб Господь доторкався до їхніх сердець, аби вони відкривалися для Христа.


• У наших діток розпочався новий навчальний рік. Молімося, дорогі заступники, про те, щоб вони мали змогу навчатися, а не ховатися у бомбосховищах. Молімося про їхній морально-психологічний стан, щоб вони почувалися захищеними і в безпеці. Молімося про вчителів, які у надзвичайно важких умовах продовжують працювати і відкривати дітям світ знань, про появу можливостей для підвищення їхньої заробітної плати. Благословляємо!


• Вже молимося про те, щоб Господь допоміг нам пройти цю зиму. Адже з її наближенням українці готуються до ще одного важкого сезону, який може змусити сотні тисяч людей покинути свої домівки. Молимося про належну підготовку до цього періоду всіх державних структур та надання допомоги нашій країні, щоб ми впоралися з новими викликами.


• Молимося про поранених, скалічених війною. Нехай Господь уздоровить, нехай Його любов дасть надію. Написано у Книзі псалмів: «Він зціляє убитих горем і перев’язує їхні рани» (147:3). Нехай серця людей наповняться вірою в Того, Хто уже врятував їх, хто дає мир і надію.


• Молимося про те, щоб у церквах України горів вогонь ревних молитов за нашу країну, щоб нам не ослабнути душами нашими, але зміцнитися в Господі. Молимося про єдність – у народі, в церквах.


 


2 вересня 2024