«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

919-й день заступництва за Україну!

919-й день заступництва за Україну!


«Так говорить Господь: Бережіть правосуддя й чиніть справедливість, незабаром бо прийде спасіння Моє, і появиться праведність Моя. Блаженна людина, що робить таке, і син людський, що міцно тримається цього, що… береже свою руку, щоб жодного зла не вчинити!» (Ісаї 56:1, 2)


Те, за що ми дякуємо Богу:

 

• Дякуємо Богу, що в складних умовах війни голос Церкви не стихає, а звучить ще голосніше – в молитвах, у проповіді Євангелія, у благодійництві. Дякуємо за єдність між церквами, адже у всіх нас один Господь, один дух, спільні завдання від Господа в цей час.

• Сили оборони збили 12 з 18 шахедів. Дякуємо захисникам за кожного знешкодженого носія смерті.

• Україна досягла остаточної угоди з кредиторами щодо реструктуризації держборгу на 20 млрд дол. до 2029 р. Це означає, що дефолту, який міг би статися, якби не вдалося домовитися, точно не буде.

• За підсумками серпня, до загального фонду державного бюджету України надійшло близько $8,4 млрд зовнішнього фінансування. Дякуємо за міжнародну підтримку нашої країни.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 3 танки, 23 одиниці бойових броньованих машин, 57 одиниць автомобільної техніки.

 

 

️ **Загрози залишаються:**


• Російські агресори завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову. Обстріляли місто Курахове Донецької області з РСЗВ «Ураган». Обстріляли Нікопольщину. Завдали авіаудару по Сумах. Вдарили по промисловому обʼєкту на Полтавщині.

• Окупанти прицільно обстріляли українських медиків на Донеччині.

• В Україні запровадили масштабні аварійні відключення електроенергії.

• Вже восени прогнозується зростання цін на базові харчові продукти та енергоносії.

 

 

Молитовні потреби:

 

• Як заступники, виступаємо проти духів темряви, проти диявольських створінь, які ополчилися на нашу країну і діють через нечестивих людей. Молимося про те, щоб на Україну проливалося Боже світло і Його правда запанувала на нашій землі.


• Молимося про людей, що постраждали в Харкові після ворожих авіаударів. Про припинення цього свавілля – ударів по житлових будинках і вбивств мирних жителів. Про можливості для наших військових протидіяти російським терористам у небі.


• Молімося про Божу допомогу нашим військовим на гарячих напрямках фронту. Нехай стаються дива захисту, покрову, спасіння. Нехай душі шукають передусім Ісуса Христа як свого Спасителя.


• Молимося про завершення підготовки шкіл до навчального року, про те, щоб українські діти мали доступ і можливість навчатися в безпечних умовах. Щоб школи були підготовлені з огляду на енергетичні виклики, а також забезпечені якісними укриттями.


• Молимося про безпеку Київської ГЕС, по якій окупанти почали прицільно бити, і недопущення повтору трагедії Каховської ГЕС. Про те, щоб було вжито всіх можливих заходів безпеки, а також захисту цієї ГЕС від ракетних обстрілів.


• Молимося за лікарів, які щодня борються за життя наших захисників, цивільних людей. Про те, щоб лікарні мали належне забезпечення, аби була можливість надавати якісні послуги, від чого багато в чому залежить життя людей. Молимося, щоб ці питання були пріоритетними на державному рівні.


• Молимося про збільшення армії заступників, про те, щоб люди не охолонули в ревності та постійності в молитві. Просимо, щоб Господь допоміг нам неперервно молитися, мужньо переносячи випрбування.


 


30 серпня 2024