«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

918-й день заступництва за Україну!

918-й день заступництва за Україну!

«Збувається кожне слово Бога, Він служить щитом кожному, хто шукає в Ньому захист». (Книга Приказок 30:5)


Те, за що ми дякуємо Богу:

 

• Попри нові загрози, які з’являються, ми славимо і дякуємо Богу, що Він Той, Хто визначив хід подій, Хто про все попередив і вказав вихід із тривог і страхів. Дякуємо за свободу, яку ми маємо в Ісусі Христі.

• Більшість цілей, які російські агресори запустили по Україні, вдалося знищити. Зокрема, наша ППО збила п'ять шахедів на Дніпропетровщині, а також понад 10 шахедів, що летіли на Київ.

• Наші військові вразили дві нафтобази в росії.

• На Запорізькому напрямку триває успішна кампанія зі знищення російських зенітно-ракетних комплексів, що дає змогу вивільнити небо для української авіації.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 3 танки, 18 одиниць бойових броньованих машин, 52 одиниці автомобільної техніки.

 

 

️ **Загрози залишаються:**


• Росіяни атакували Київ та область, Черкаси. Обстріляли Харків.

• Протягом доби відбулося 195 бойових зіткнень. Напружено на Покровському напрямку. А також окупанти контролюють 40% Часового Яру.

• росія обманом відправляє громадян Індії на фронт. Крім того, росіяни формують добровольчу бригаду «Барс» чисельністю близько 5 тисяч осіб.

• рф тримає один носій «Калібрів» у Чорному морі.

• Збільшено обсяг відключень у Києві та 15 областях.

• Внаслідок масштабного російського обстрілу 26 серпня була порушена робота Рівненської та Южноукраїнської АЕС.

• Угорщина збереже заборону на ввезення української агропродукції до своєї країни.

 

 

Молитовні потреби:

 

• Просимо про Божу милість для українців, про Його заступництво за наш народ. Нехай кожне зранене серце відкриється для любові Христа, для Його прощення і всиновлення. Не втомлюємося молитися й вірити в припинення бойових дій і настання миру на нашій землі.


• Молимося про економіку нашої країни. Про мудрість для очільників уряду у врегулюванні економічних питань в умовах війни, у правильному розподілі та витратах державних коштів, а також у веденні перемовин про розподіл боргових зобов’язань.


• Молимося про побудову планів уже сьогодні щодо відновлення України. Про визначення пріоритетів щодо майбутніх реформ та інвестицій. Потребуємо і просимо Божої допомоги та сприяння в цій важливій справі.


• Молимося про навернення до Господа наших воїнів, стійкість їхнього духу, незламність і покладання на Всемогутнього Бога. Про Божу допомогу там, де зараз найважче.


• Молимося про формування сильної української армії, про її технологічне оснащення відповідно до міжнародних стандартів, а також про високий кваліфікаційний рівень військових.


• Молимося про молодь в Україні, щоб для них відкривалися можливості для навчання, для розвитку, щоб вони були зацікавлені залишатися у своїй країні. Щоб це були люди, які знають Бога.


• Молимося про чистоту Церкви як Тіла Христового, щоб її світло проникало у найтемніші куточки цього світу і розсіювало темряву. Щоб її слово, як і слово Христа, було авторитетним та безкомпромісним.


 


29 серпня 2024