«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

910-й день заступництва за Україну!

910-й день заступництва за Україну!

«І коли б я пішов долиною тіні смертної, не побоюся злого, бо Ти зі мною; Ти є моїм провідником і охороняєш мене». (Книга псалмів 23:4)


Те, за що ми дякуємо Богу: 

• Дякуємо Богу, що Його Слово стає доступним для дедалі більшої кількості народів. Так, цього року виходять друком одразу кілька біблійних книг, робота над якими тривала протягом попередніх чотирьох років зусиллями української громадської організації та міжнародної. Тож 2024 рік стає знаковим для перекладу Біблії мовами національних меншин України, зокрема, для перекладу діалектами ромів.

• Наша ППО знищила всі шахеди на підступах до Києва, і чотири на Вінниччині.

• Вразливі категорії внутрішньо переміщених осіб (ВПО) продовжать отримувати фінансову підтримку 2025 року.

• Україна отримала понад 18 тисяч тонн гуманітарної допомоги для енергетичного сектора з початку повномасштабної війни з росією.

В Україні оновлюють склад Громадської антикорупційної ради.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 4 танки, 21 одиницю бойових броньованих машин, 79 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Росіяни вдарили по Харківщині.

• На фронті за добу відбулось 166 бойових зіткнень. Понад третина з них – на Покровському напрямку.

• росія передислокувала окремі свої підрозділи з напрямку Часів Яру до Курської області, щоб зупинити просування ЗСУ.

• Країна-агресор росія готує нові пропагандистські операції у країнах Європи, які спрямовані проти біженців з України.

 

 

Молитовні потреби:


• Молимося про Божу милість для нашої землі, для українців, про глибоке усвідомлення нашої залежності від Бога, а не від сильних людей цього світу. Покладаємося на Бога, саме на Його захист у цьому протистоянні.


• Молимося про керівників нашої країни, військове керівництво, аби була мудрість, виваженість та страх Божий у кожному їхньому рішенні, щоб ці рішення ухвалювалися не на зло, а задля інтересів держави та її громадян.


• Просимо Божої допомоги в утриманні наших позицій – особливо там, де вороги тиснуть і намагаються прорватися. Про Божу підтримку для наших захисників, про мудрість для військового керівництва.


• Звичайно, молимося за цивільних людей, які залишилися в Покровську, Торецьку, а також у найближчих до них селах. Про можливості для евакуації. Про надприродний захист, про дива порятунку. Нехай хоч і в останню хвилину життя на цій землі, але душі отримують спасіння, щоб диявол не зміг їх украсти.


• Важливо молитися про інформаційний фронт. Нехай будуть марними намагання ворога деморалізувати українців через поширення недостовірної інформації про наше військове та політичне керівництво країни, міжнародну підтримку тощо.


• Молимося, щоб Церква в Україні була взірцем єдності й любові, сильним і впливовим голосом правди, милосердя та християнських чеснот у суспільстві, яка з допомогою дарів Духа Святого ефективно служить у всіх сферах людського життя.




21 серпня 2024