«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

891-й день заступництва за Україну!

891-й день заступництва за Україну!

«Я так люблю, коли Господь мої молитви чує, коли про допомогу я благаю, і Він до мене прихиляє вухо». (Книга псалмів 116:1,2)


Те, за що ми дякуємо Богу: 

 

• Дякуємо, що в Ісусі Христі кожен може мати мир – у своєму серці, думках. Дякуємо Богу за те, що Він не залишив нас у цьому протистоянні з ворогами. Що кожен, хто вірить в Ісуса Христа, має повне озброєння для ведення духовної битви та руйнування злих замислів ворога людських душ.

• Наші захисники за поточну добу знищили 11 ворожих дронів різних типів на півдні та сході країни.

• На підконтрольну Україні територію вдалося повернути з окупованої частини Луганщини хлопця і дівчину, які вже зустрілися з мамою, і жінку, яка возз’єдналася з дочкою. Дякуємо за ці радісні події.

• Україна отримала перші давно обіцяні винищувачі F-16 після більш ніж року очікування, які посилять нашу оборону й наступ, а також підвищать вогневу міць.

• В Україні аграрії намолотили понад 28,5 млн тонн зернових та олійних. Дякуємо Богу, що навіть попри війну ми сіємо та збираємо хліб.

• В Україні стартувала традиційна благодійна акція «Збери портфель дитині». Протягом місяця небайдужі українці збиратимуть шкільне приладдя, яке потім віддадуть школярикам з родин, що потребують допомоги.

• В окупованому Криму було знищено чотири пускові установки С-400.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 3 танки, 8 одиниць бойових броньованих машин, 56 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:

 

• Війська рф на Харківщині завдали удару по Куп'янську, а також вдарили дроном по автобусу з людьми. Атакували Херсон з дрона. Обстріляли Сумщину.

• По всьому фронту зафіксовано 127 бойових зіткнень, третина з них – на Покровському напрямку.

• Росіяни на окупованих територіях намагаються залучити до війська місцеве населення, що є порушенням міжнародного права.

• В Україні прогнозується підвищення тарифів для населення на газ і опалення.

 

 

Молитовні потреби:


• Молимося про вилив Божого дощу на нашу землю, щоб було зібрано щедрий урожай людських душ. Нехай насіння Божого Слова, яке будь-коли було посіяне в серцях, проросте і дасть гарні плоди. Не засмучуймося і не знемагаймо!

 

• Молимося про зупинку російських агресорів та виведення їхніх військ з нашої країни, про очищення її території від окупантів. Віримо, що не здійсняться плани ворога захопити Україну війною і знищити українську державність.


• Молимося про Божий захист від ракетних та дронових атак. Про наших військових, аби могли збивати всі ракети й шахеди, щоб вони не влучали в ціль, про недопущення руйнувань будинків та загибелі людей.


• Благословляємо наших воїнів. Молимося про збереження життів, про надприродні дива захисту, зцілення, про навернення душ до Христа.


• Молимося про нові надходження до державного бюджету, про скорочення держборгу. Про пошук внутрішнього ресурсу для його наповнення, а не зосередження лише на зовнішніх позиках. Про мудрість у цих питаннях керівників економічного сектора, про виваженість їхніх рішень.


• Молимося про звільнення цивільних українців, які були незаконно депортовані до росії, про те, щоб для них відкрилися можливості повернутися на рідну землю. Про сприяння у цьому з боку представників державної влади.


• Молимося за розмінування нашої країни, за саперів, які звільняють нашу землю від нерозірваних мін та снарядів. Нехай Господь береже їхні життя. Нехай будуть достатньо оснащені для виконання цих життєва важливих завдань.




2 серпня 2024