«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

884-й день заступництва за Україну!

884-й день заступництва за Україну!


«До Тебе, Господи, я молюся. Боже мій, я надіюся на Тебе. Не дай успіху моїм ворогам, не допусти, щоб вони перемогли мене. Ніхто, хто довіряє Богові, не розчарується в тому, що довіряв Йому. Але всі, які шкодять невинним, зазнають поразку». (Псалом 25:1–3)


Те, за що ми дякуємо Богу: 

 

• Дякуємо Богу за Його милість і безумовну любов, яка не змінюється залежно від обставин. Дякуємо, що веде нас далі, за те, що маємо перемогу над смертю і мир в Ісусі Христі. Дякуємо Богу за нашу країну, за людей. Дякуємо, що ми не жертви, а переможці в Ісусі.

• Наші Збройні Сили відбили одну з найбільших механізованих атак російських окупантів на заході Донецької області.

• В енергосистемі Україна ситуація поліпшилися. Найскладніший період літа – уже позаду.

• Українські міста отримають від Євросоюзу ще 68 великих генераторів для критичної інфраструктури.

• Євросоюз виділив Україні €1,5 млрд із активів рф.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 7 танків, 11 одиниць бойових броньованих машин, 56 одиниць автомобільної техніки.

 

  Загрози залишаються:

 

• Окупанти скинули вибухівку з дрона на херсонців. Обстріляли Краматорськ на Донеччині. Атакували дронами Ніжин на Чернігівщині.

• рф продовжує розконсервовувати і модернізовувати старі зразки бронетехніки.

• Війська рф завдали ударів по енергетичних об’єктах у Житомирській та Чернігівській областях.

• Село Кринки на Херсонщині повністю знищено, тому українські військові не мають змоги тримати його оборону, бо немає можливості зачепитися за якісь фортифікації.

• росія вивела у Чорне море один носій «Калібрів» з чотирма крилатими ракетами.

• Держборг України зріс на мільярд доларів.

 

 

Молитовні потреби: 

 

• Молимося про закінчення кровопролиття в нашому краї, щоб українці могли повернутися до мирних справ. Молимося, щоб зло відступило з нашої землі. Поміч наша – від Бога.


• Молимося про керівників Генштабу, командирів, щоб це були люди честі та совісті, щоб вони мали страх Божий і керувалися мудрістю та виваженістю у своїх наказах. Нехай серця відкриваються для Благої Звістки.


• Щодня наша молитва – про військових, про збереження їхніх життів, спасіння їхніх душ, навернення до Бога.


• Молимося про посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури. Про недопущення підриву гідроелектростанцій та знищення нашої генерації. Про те, щоб люди не були позбавлені елементарних умов для життя.


• Молимося про наших братів та сестер на окупованих територіях, де нині жорстко переслідують християн, якщо вони не виявляють лояльності до окупаційної влади. Молимося, щоб Господь зміцнив у тісних обставинах, допоміг не ослабнути у вірі, але звершувати Його покликання.


• Молимося, щоб Церква в Україні була стовпом і підвалиною Божої істини. Щоб у Церкві звучала безкомпромісна правда і щоб саме через Церкву вона поширювалася у світі, здійснюючи в ньому перетворення.


 


26 липня 2024