«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

866-й день заступництва за Україну!

866-й день заступництва за Україну!

«Сталося! Я – Альфа і Омега, Початок і Кінець. І дам Я спраглому з джерела води живої даром». (Об’явлення 21:6)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу, що в цьому хиткому світі, сповненого криз та потрясінь, у нас є непохитна основа – Ісус Христос. Дякуємо за Його вічне Слово, яке є так і амінь, яке має силу підкріплювати нас, живити, відкривати джерела живої води в пустелі, вказувати дорогу, якою нам іти.

• ЗСУ збили 30 ракет із 38, які випустили вранці росіяни. Дякуємо, інакше руйнувань і смертей було б іще більше.

• В українських школах введуть курс «Уроки щастя» для соціально-емоційного розвитку дітей.

• Румунія хоче збільшити обсяги транзиту зерна з України.

• Нідерланди передадуть Україні додатковий комплекс Patriot, а також виділять Україні €2 млн на розслідування воєнних злочинів рф.

• Україна та Польща підписали безпекову угоду.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 16 танків, 40 одиниць бойових броньованих машин, 1 літак, 47 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:


• Масована ракетна атака по Україні: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Одеса. Окупанти також вдарили балістикою по Херсонщині. Здійснили ракетну атаку на Покровськ на Донеччині. На Сумщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури.

• Російські військові почали використовувати нову тактику – застосовувати розвідувальні безпілотники з вимкненою навігацією.

• Згідно з проведеним дослідженням, 43% українців заробляють менш як 10 тисяч гривень на місяць.

• Україна є другою в світі найбільшою боржницею МВФ.



Молитовні потреби: 


• Сьогодні – черговий трагічний день для України. Після масованої ракетної атаки значні руйнування, а найголовніше – багато загиблих і поранених. Особливий біль – через атаку по дитячій лікарні «Охматдит». Дорогі заступники, молімося за поранених, за тих, кому потрібна будь-яка допомога. Нехай поряд будуть люди, які підтримають. Нехай надприродна втіха наповнить серця тих, хто так чи інакше постраждав після цієї страшної атаки.


• Молимося про тих, хто під завалами будівель. Нехай стаються надприродні дива збереження життя, порятунку. Благословляємо кожного рятувальника. Молимося про акумулювання зусиль – чиновників, звичайних містян, а також технічних можливостей – задля обстеження зруйнованих будівель та розчищення завалів, щоб врятувати тих, хто лишається живий.


• Молимося також про те, щоб міжнародна спільнота не залишалася пасивною та інертною до таких воєнних злочинів проти цивільних людей. Про надання правової оцінки цим діянням та притягнення до відповідальності. Про те, щоб норми міжнародного права справді діяли, а не були просто номінальними.


• Молимося про надприродну підтримку згори – посеред болю, крові й горя не занепасти духом, але йти далі, протидіяти злу – передусім у своїх серцях і не піддаватися спокусі ототожнитися з цим злом. Нехай Господь збереже наш народ від знищення і відновить у Своїй силі та славі.


• Продовжуємо молитися про боргові питання. Після нового траншу від МВФ Україна стала другою після Аргентини найбільшою боржницею фонду. Проте більше нам загрожує заборгованість перед приватними кредиторами, бо саме через неї Україна може бути вимушена оголосити дефолт. Молимося, щоб цього не сталося. Щоб нові пропозиції від уряду стали прийнятними для всіх сторін. Щоб кредитори погодилися на реструктуризацію.


• Молимося за наших воїнів, які боронять нас від окупантів на полі бою. Нехай будуть збережені Господом, нехай знаходять укриття для своїх душ в Ісусі Христі.


• Молимося про посилення проповіді Євангелія в церквах, про те, щоб будь-яка допомога людям цього світу ґрунтувалася передусім на Благій Звістці. Щоб разом із матеріальною допомогою, душевною підтримкою люди чули від християн про головне – про спасіння вічної душі в Ісусі Христі.



8 липня 2024