«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

842-й день заступництва за Україну!

842-й день заступництва за Україну!

«О Сило моя! Я вичікую Тебе; Ти, Боже, є моєю фортецею, моїм люблячим Богом. Бог піде попереду мене, і Він дасть мені перемогу над моїми ворогами». (Книга псалмів 59:9, 10)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу за позитивні ініціативи, що виходять від церковних спільнот, зокрема, в освітньому процесі. Так, дедалі більше шкіл на Київщині впроваджують уроки християнської етики з ініціативи Ради церков Фастівського району. Дякуємо Богу, що діти можуть вивчати Біблію у школі.

• Збройні сили України відновили втрачені раніше позиції на півночі Харківської області.

• Нацгвардія знищила польовий склад рф, призначений для штурмів на Харківщині.

• Головним результатом саміту лідерів країн Великої сімки для України стане отримання більшої кількості засобів протиповітряної оборони для захисту українських міст.

• Румунія оплатить навчання українських пілотів на F-16. А Словенія передала Україні військову допомогу.

• Канада оголосила про нові санкції проти росії.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 8 танків, 26 одиниць бойових броньованих машин, 60 одиниць автомобільної техніки.



Загрози залишаються:


• На Херсонщині рф скинула вибухівку на територію ферми. Російські воєнні злочинці, застосувавши FPV-дрон, ударили по соціальному автобусу на Сумщині. Завдали авіаударів по Куп'янському району. Атакували Селидове на Донеччині. Атакували Запорізький район.

• Від початку поточної доби на фронті вже відбулося 41 бойове зіткнення. Бої тривають на дев’яти напрямках.

• На Київщині третю добу гасять пожежу на промисловому підприємстві після атаки росії.

• У Маріуполь зайшов перший з початку окупації танкер рф, одного такого танкера вистачить на два-три дні забезпечення фронту.

• На Запорізькій АЕС біля ставка-охолоджувача вибухнула міна.



Молитовні потреби:

 

• Молимося, щоб у кожному домі в Україні не згасала надія, щоб серця відкривалися для Божої любові, щоб душі відроджувалися для Христа. Порятунок наш – від Господа. Не помремо, але будемо звіщати про діла Господні.


• Молимося про можливості для наших військ у стримуванні окупантів. Про поразку злочинних планів ворога. Про належне озброєння наших воїнів та мудре керівництво в питаннях оборони і наступу наших військових.


• Молимося про підготовку української енергосистеми до зимового періоду, про уникнення зловживань та нецільового використання коштів, які виділяються зарубіжними країнами на енергосектор. Нехай буде викрито будь-які можливі злочинні схеми у використанні електроенергії, у забезпеченні нею українців за так званим «залишковим принципом».


• Молимося про нові обміни полоненими. Підтримуємо в молитвах тих українців, хто очікує і вірить у свою свободу та повернення на рідну землю. Нехай Господь буде підтримкою для кожного, нехай зміцнить душу й тіло, щоб не ослабли в надії.


• Молимося за лікарів, які щодня борються за життя наших захисників, цивільних людей. Про те, щоб лікарні мали належне забезпечення, аби була можливість надавати якісні послуги, від чого багато в чому залежить життя людей. Молимося, щоб ці питання були пріоритетними на державному рівні.


• Молимося, щоб українці мали можливість повертатися додому, щоб вони мали мотивацію для цього. Про створення на державному рівні різних програм з підтримки таких людей. Адже наразі маємо неоптимістичні дані різних досліджень про те, що більшість українців не планують повертатися додому в найближчому майбутньому.


• Молімося про те, щоб Церква була Божим голосом для нашого народу в цей час. Щоб вона була тим сторожем, який попереджає людей, кличе готувати свої серця до приходу Господа.



14 червня 2024