«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

802-й день заступництва за Україну!

802-й день заступництва за Україну!

«Господь – моє світло й моє спасіння: кого мені боятись? Господь – твердиня мого життя: кого мені лякатись? Коли наблизяться до мене злодії, щоб пожерти моє тіло, коли супротивники й вороги мої повстануть проти мене, вони спіткнуться й впадуть. (Псалом 26:1, 2)


Те, за що ми дякуємо Богу:


• Дякуємо нашому Богу за воскресіння Ісуса Христа, за викуплення, яке має кожний у Христі. Дякуємо, що через перемогу життя над смертю на хресті маємо надію, перебуваючи в Його світлі, йдучи Його дорогою і виконуючи Його волю.

• Триває Марафон посту й молитви, вогонь якого підтримують різні церкви з різних областей. Ми молимося, бо такою є для нас Божа воля, щоб не занепасти духом, щоб не згасала віра, щоб бути єдиними й непохитними. Молимося, бо віримо в нашу перемогу, у воскресіння того, що нині здається мертвим, у перемогу світла над темрявою. Сьогодні молитовну естафету прийняла Чернівецька область. Дякуємо Богу за всіх, хто долучається до молитви заступництва.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 9 танків, 18 одиниць бойових броньованих машин, 1 літак, 37 одиниць автомобільної техніки.



Загрози залишаються:


• Російські війська вдарили по Харкову, на Полтавщині пошкодили елеватор. Ударили по Купʼянському району Харківщини, а також по території Слов'янської ТЕС на Донеччині. Тричі поспіль обстріляли Очаків на Миколаївщині. Скинули вибухівку на навчальний заклад на Херсонщині.

• У районі Часового Яру Донецької області зосереджено до 25 тис. російських військових, які прагнуть захопити місто.

• Зафіксовано перекидання складу ворожих реактивних систем залпового вогню «Град» з Криму в бік Херсонської області.

• росія активно готує диверсії по всій Європі.



Молитовні потреби:


• Стіймо й далі в єдності в молитві віри – за нашу країну, за наших людей, щоб посеред війни ставалися дива спасіння. Щоб наші молитви прокладали шлях здійсненню тих подій, які мають статися з волі Божої на нашій землі.


• Молимося про міцність духу наших людей, про відкриті серця для Бога, про знаходження саме в Ньому захисту і втіхи. Нехай кожне згорьоване серце буде втішене Богом, зцілене Ним. Нехай у Господі для них відкривається надія


• Молимося про готовність наших військ до будь-якого подальшого розвитку подій у надважких умовах, що склалися на фронті. Про дії наших воїнів на випередження. Божої мудрості генералам, командирам – всім військовим, хто ухвалює важливі стратегічні й тактичні рішення.


• Молимося, щоб кожний наш воїн був під Божим захистом. Щоб Господь зміцнив фізично й морально. Щоб випробування не були над силу, але щоб Бог був для кожного надією і твердою основою.


• Молимося про очільників нашої країни, яким Господь довірив владу в цей час. Щоб вони відстоювали інтереси своєї країни і свого народу. Щоб керувалися не жагою власного збагачення, а бажанням змінити на краще свою державу.


• Молимося про те, щоб люди, які є в Ісусі Христі, встояли в істині, не охололи в Божій любові, були сповнені Духа Святого й перебували в Божому мирі. Щоб вони були тими, через кого поширюється Боже світло у темряві, яка опустилася на нашу землю.




5 травня 2024