«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

792-й день заступництва за Україну!

792-й день заступництва за Україну!

«Подивись на ворогів моїх, бо їх багато; вони лютою ненавистю палають до мене. Врятуй мене від них! Визволи моє життя від ворожої сили! О, нехай ніхто не посміє сказати, що я покладаюсь на Тебе марно». (Псалом 25:19, 20)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• «Буду дякувати Тобі на великому зібранні, буду славити Тебе серед численного народу за те, що врятуєш мене. Щоб ті, що несправедливо ворогують проти мене, не раділи з приводу мого падіння. Не дай перемоги тим, які ненавидять мене без причини». (Псалом 35:18, 19)

• Бійці Сил спеціальних операцій допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет по Україні. Крім того, українські захисники збили російську ракету в Дніпропетровській області.

• Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроєкт про облік осіб, життю та здоров’ю яких завдано шкоди через збройну агресії рф проти України.

• Європарламент ухвалив резолюцію про те, що країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати «виборів» 15-17 березня у росії, за результатами яких «переможцем» оголосили Володимира Путіна.

• Європа за останні місяці майже наздогнала США за обсягом військової підтримки України.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 13 танків, 14 одиниць бойових броньованих машин, 57 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:*


• Російські війська завдали чергового удару по Сумах, били по інфраструктурі міста. Обстріляли Харківщину, з артилерії обстріляли Нікополь Дніпропетровської області. Масовано обстріляли Донеччину.

• Загарбники активно атакують на Бахмутському і Авдіївському напрямках.

• Білорусь заявляє про розміщення на своїй території десятків ядерних боєприпасів.

• Китай допомагає росії в досягненні військових цілей в Україні, надаючи, зокрема, безпілотні технології та порохові інгредієнти.

• Російські загарбники почали призов на строкову службу на окупованих територіях Запорізької області.



Молитовні потреби: 


• Молимося про глибоке усвідомлення українцями пріоритетності молитви та пошуку Божої допомоги у найскрутніших обставинах, покладання на Господа, а не на людей.


• Молимося про успішне проведення попередніх переговорів, які готують ґрунт для саміту миру в Швейцарії. Зокрема, має відбутися зустріч офіційних осіб із країн «Великої сімки» і так званого Глобального Півдня. Молимося про згоду, позитивні зрушення в питанні миру для нашої країни.


• Молимося за президента країни. Нехай його головним радником буде Господь. Нехай керується Божою мудрістю в ухваленні важливих рішень в інтересах країни, нехай його серце буде відкритим для правди і світла.


• Благословляємо кожного чоловіка, кожну жінку, які на передовій. Нехай Господь буде їхнім щитом, нехай збереже від ворожих куль. Нехай для кожного буде явлена Божа любов і спасіння.


• Молимося про появу можливостей для здійснення обміну полоненими. Молимося за тих, хто очікує і вірить у свою свободу та повернення на рідну землю. Нехай Господь буде підтримкою для кожного, нехай зміцнить душу й тіло, щоб не ослабнути в цій надії.


• Молимося про ринок праці в Україні, де спостерігається брак фахівців. Майже три чверті українських роботодавців стикаються нині з критичним дефіцитом кадрів, причому ситуація значно погіршилася порівняно з минулим роком. Молимося про припинення відтоку кваліфікованих фахівців за кордон, про баланс ресурсів у зв’язку з мобілізацією.


• Молимося про зміцнення нашої віри, щоб ми не піддалися спокусі, щоб не занепали духом, щоб втішалися Господом і постійно перебували в мирі, який має кожен, хто вірить в Ісуса Христа.





25 квітня 2024