«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

756-й день заступництва за Україну!

756-й день заступництва за Україну!

«Будьте витривалі в молитві; чекайте на Божу відповідь на ваші молитви і не забувайте бути вдячними». (До Колосян 4:2)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Лише у випробуваннях, кризах та бідах можна по-справжньому побачити, чого варта кожна окрема людина, чого варта Церква взагалі. Адже важкий час, як екзамен, показує правду про церковне лідерство, чого ми навчилися за роки слідування за Христом. Тож вдячні Богу, що Він ніколи не полишає, що у часи випробувань пройти небезпеки допомагає саме довір’я до Господа, перебування в Ньому і Його Слові.

• ЗСУ за добу відбили десятки ворожих атак.

• З окупації вдалося повернути ще одну українську родину, в якій виховуються двоє дітей, позбавлених батьківського піклування. Дякуємо за людей, причетних до цього звільнення.

• У ЄС досягли попередніх домовленостей щодо продовження заходів з лібералізації торгівлі для України в умовах загарбницької війни з боку росії.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 9 танків, 9 одиниць бойових броньованих машин, 7 одиниць автомобільної техніки.



Загрози залишаються:


• Російські війська скинули дві керовані авіаційні бомби на Козачу Лопань Харківської області. Вдарили по Дніпропетровщині.

• Російські загарбники через постійні обстріли намагаються спалити до руїн села Сумської області, розміщені біля кордону. Із 22 сіл Сумщини змушене було виїхати все населення.

• Російські війська продовжують активні дії в районі Роботиного Запорізької області, не припиняючи спроб наступу.

• В окупований Джанкой прибула нова партія російських військових.

• У Польщі заблокували один із пунктів пропуску для всіх видів транспорту, навіть для легкових автомобілів.


Молитовні потреби:

 

• Попри будь-які плани сильних світу цього щодо України, молимося про здійснення виключно Божої волі на нашій землі. Тільки Бог є нашою міцною опорою, на нього покладаємося – і ніколи не будемо посоромлені.


• Молимося, щоб Господь зберіг наш народ від винищення, захистив від людей насильства, які планують зло в серцях своїх. Молимося також про зниження наступальних можливостей ворога, його деморалізацію. Нехай вичерпуються джерела його сили.


• Наша молитва заступництва – за воїнів: тих, хто на передовій, хто у шпиталях, хто переживає внутрішню кризу, хто втратив надію. Знаємо, що Господь нікого не залишає. Бог є притулком і силою, Він завжди є надійною допомогою в біді.


• Молимося про нові можливості для здійснення обміну полоненими. За тих, хто очікує і вірить у свою свободу та повернення на рідну землю. Нехай Господь буде підтримкою для кожного, нехай зміцнить душу й тіло, щоб не ослабли в надії.


• Молімося за людей, які з різних причин опинилися у безвихідних ситуаціях. Нехай до них на допомогу будуть вислані Божі люди, нехай вони відкриють для Бога свої серця і підуть за Ним. Нехай з’явиться вихід там, де його нині немає.


• Молимося за технічні та фізичні можливості для розмінування наших земель, щоб вони використовувалися за призначенням – годувати людей. Про подальшу міжнародну допомогу в цьому питанні.


• Молімося про те, щоб Церква в Україні перебувала виключно у Слові Христа, щоб не йшла на компроміси зі світом і змогла виконати своє призначення саме для цього часу. Молимося про церковних лідерів – вірних Богу, які не шукають свого, а тільки того, що хоче Господь. Адже кожен із нас викуплений дорогоцінною Кров’ю Христа і вже не собі належить, а Викупителю.





20 березня 2024