«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

746-й день заступництва за Україну!

746-й день заступництва за Україну!

«Якби не Господь був з нами, коли повстали супроти нас люди, то живими вони проковтнули б нас, коли спалахнула лють їхня на нас. Води поглинули б нас, потік пройшов би понад душею нашою. Благословенний Господь, Котрий не дав нас на здобич зубам їхнім!» (Псалом 123:2-6)


Те, за що ми дякуємо Богу:


• Дякуємо Богу за торжество Його Життя, за Його перемогу над злом. Утверджуємо перемогу Життя в нашій Україні. Витісняємо темряву світлом, яким наповнює Господь Ісус Христос.

• Наша ППО збила «шахеди» в 11 областях України.

• Україна відправила 1005 кораблів гуманітарним коридором у Чорному морі, завдяки чому на світові ринки було доставлено майже 30 млн тонн вантажів, переважно агропродукцію.

• Зруйновану російськими ударами українську інфраструктуру вже відновлюють компанії з Австрії, Німеччини, Данії та Туреччини.

• Польські фермери розблокували один із пунктів пропуску на кордоні з Україною.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 19 танків, 27 одиниць бойових броньованих машин, 69 одиниць автомобільної техніки.



Загрози залишаються:


• Російські війська дедалі частіше використовують хімічну зброю проти українських захисників.

• Російські агресори застосували нові авіаційні бомби під час обстрілу міста Мирноград у Донецькій області.

• Окупанти віддають перевагу застосуванню тактичної авіації з акваторії Чорного моря.

• Російські БПЛА атакували дві підстанції Укренерго у південному та центральному регіонах.



Молитовні потреби:


• Молимося, щоб Господь підтримував нас у цій нелегкій боротьбі, щоб ми не опускали руки. Віримо, що Господь проведе і збереже нас. Нехай по всій Україні звучить хвала Богу, нехай звучать молитви в церквах, в домівках українців, у владних кабінетах.


• Молимося про президента країни, прем’єр-міністра, голову Верховної Ради. Нехай мудрість Божа керує їхніми вчинками і буде наріжним каменем під час ухвалення важливих рішень. Нехай ці люди пізнають Господа і покладаються на Нього.


• Благословляємо наших воїнів. Нехай Господь буде їхньою силою і надією. Нехай серця будуть відкритими для Христа.


• Підтримуймо в молитві наших українців на окупованих територіях, які піддаються постійному залякуванню та тиску з боку агресорів. А також наших братів та сестер, які там залишилися. Нехай Господь буде їхньою силою і укриттям у час випробувань. Нехай Господь збереже і проведе.


• Молимося про волонтерів, які допомагають фронту. Про відчинені двері для допомоги, що справді надходить тим людям, яким вона вкрай необхідна. Про уникнення зловживань в цій діяльності зараз.


• Молимося про те, щоб було зруйновано людиноненависницький режим рф, щоб рухнули його основи, які тримаються на брехні, ненависті і смерті, на нехтуванні людським життям та правом на свободу.


• Молімося про єдність Тіла Христового у духовному протистоянні диявольським силам, які хочуть поневолити нашу країну, забрати свободу проповіді Благої Звістки і зруйнувати засади християнських цінностей.




10 березня 2024