«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

727-й день заступництва за Україну!

727-й день заступництва за Україну!

«Благословен той, хто покладається на Господа, бо взнає він, що Господь – його надія. Він буде мов те дерево, що при воді росте, …й спеки не боїться, та зеленим листям вкрите». (Єремії 17:7, 8)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Попри нові загрози, які з’являються, попри те, що темрява згущається, ми славимо і дякуємо Богу, що Він Той, Хто визначив хід подій, Хто про все попередив і вказав шлях – вихід із тривог і страхів цього світу. Дякуємо за свободу, яку ми маємо в Ісусі Христі.

• Після низки випадків знищення російських літаків Силами оборони нині спостерігається суттєве зниження активності ворожої авіації.

• Рада Євросоюзу продовжила на рік санкції проти росії за окупацію частини території України.

• У 2023 році Україна отримала зовнішнє фінансування на загальну суму $42,5 млрд, найбільші донори – США, Японія, Норвегія, ЄС та МВФ.

• Швеція оголосила про новий пакет військової допомоги для України на суму близько 630 млн євро.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 5 танків, 36 одиниць бойових броньованих машин, 2 літаки, 38 одиниць автомобільної техніки.



Загрози залишаються:


• Загарбники завдали авіаудару по Сумщині. Запорізька область пережила за добу 435 ворожих обстрілів.

• Російські загарбники почали масово нарощувати сили у Запорізькій області.

• На Запорізькому напрямку і в Донецькій області росіяни поновили застосування отруйних речовин.

• Військові рф за ніч пошкодила три освітні заклади на Херсонщині.

• Учасники акції протесту в Польщі почали більш жорстко блокувати рух на кордоні з Україною.

• Опитування серед українських жінок у Польщі виявило, що майже половина не планує повертатися додому.

 

 

Молитовні потреби:

 

• Просимо про Божу милість для українців, про Його заступництво за наш народ. Нехай кожне зранене серце відкриється для любові Христа, для Його прощення і всиновлення. Не втомлюємося молитися й вірити в припинення бойових дій і настання миру на нашій землі.


• Молимося про керівників нашої країни. Нехай вони завжди будуть керовані страхом Божим, великою відповідальністю перед Богом і перед людьми. Нехай це будуть державники, яким справді болить за майбутнє України.


• Молимося про те, щоб наші військові могли стримувати наступ ворогів, про те, щоб було якомога менше втрат. Молимося про вироблення правильної стратегії і тактики ведення бойових дій. А також про наших воїнів, про Божий захист над ними, про спасіння душ.


• З початку війни в Україні зниклими безвісти вважаються 23 тис. людей. Молимося про надання допомоги родинам у виявленні інформації про місцеперебування або долю їхніх рідних, які зникли. Про надання також психологічної та духовної підтримки. Про те, щоб ті, які вважаються зниклим, але живі, змогли повернутися.


• Молимося про вироблення в Україні виважених підходів до вирішення питань щодо повернення українців із-за кордону, про ухвалення важливих державних рішень щодо виходу з демографічної кризи, про проведення привабливої міграційної політики.


• Молимося про чистоту Церкви як Тіла Христового, щоб її світло проникало у найтемніші куточки цього світу і розсіювало темряву. Щоб її слово, як і слово Христа, було авторитетним та безкомпромісним.




20 лютого 2024