«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

726-й день заступництва за Україну!

726-й день заступництва за Україну!

«Господь близький до тих, чиї серця у скорботі, й спасає засмучених духом». (Книга псалмів 34:19)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Вдячні Богу за кожне свідчення про Його захист та порятунок на фронті від куль, від полону. Там, де, здавалося б, не було виходу, траплялися дива – і життя перемагало. Дякуємо, що смерть позбавлена сили і кожен, хто визнає Ісуса Христа своїм Спасителем, отримує життя вічне.

• Сили ППО збили всі ворожі дрони, якими окупанти атакували Україну.

• ЗСУ зірвали наступ росіян на Запорізькому напрямку.

• В Україні здійснюється адаптація інфраструктури для винищувачів F-16.

• Японія стала найбільшим фінансовим донором України на початку року.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 11 танків, 34 одиниці бойових броньованих машин, 1 літак, 31 одиницю автомобільної техніки.



Загрози залишаються:


• Окупанти атакували Пункт незламності на Херсонщині. Обстріляли підприємство у Вовчанську на Харківщині. Із «Градів» атакували село під Запоріжжям.

• Росія наступає одразу на п’ятьох напрямках. Йдеться про Авдіївський, Мар'їнський, Роботинський, Кремінський та Бахмутський напрямки.

• Російські хакери атакували ресурси відомих українських медіа й опублікували фейкову новину.

• Українські перевізники готують акцію на трьох пунктах пропуску у відповідь на дії поляків.

 

 

Молитовні потреби: 


• Російські війська розпочали масштабний наступ – одразу на кількох напрямках. Окрім того, окупанти збільшили кількість живої сили. Тому молімося, щоб цю ворожу навалу було зупинено, щоб Господь поставив Свій щит. Потребуємо Божого втручання, щоб Господь допоміг нам подолати всі ці випробування і встояти. Молімося, адже чи не для цього часу ми поставлені на цій землі.


• Молимося про навернення до Господа наших воїнів, стійкість їхнього духу, незламність і покладання на Всемогутнього Бога.


• Молимося про економіку нашої країни. Про мудрість для очільників Кабінету міністрів у врегулюванні економічних питань в умовах війни, у правильному розподілі та витратах державних коштів, про а також у веденні перемовин про розподіл боргових зобов’язань.


• Молимося про вирішення спірних питань на українсько-польському кордоні, про його розблокування. Нехай буде зруйновано наміри будь-яких сил, які причетні до цієї ескалації та прагнуть створити ще більше проблем для нашої країни у цей важкий для неї час.


• Молимося про молодь в Україні, щоб для них відкривалися можливості для навчання, для розвитку, щоб вони були зацікавлені залишатися у своїй країні. Щоб це були люди, які знають Бога, які чують Його голос, прагнуть чинити добро і справедливість.


• Молімося про те, щоб Божі люди ходили в силі Святого Духа, були наповнені Божим Словом, яке б реально впливало на людей цього світу і являло їм живого Бога.




19 лютого 2024