«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

723-й день заступництва за Україну!

723-й день заступництва за Україну!

«Тому приступаймо сміливо до престолу благодаті, щоб бути помилуваними і одержати благодать, яка стане нам в пригоді в лиху годину». (До євреїв 4:16)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу за Його вогонь, який Він розпалює в серцях Своїх людей – вірити, молитися, бути стійкими, не знемагати, але йти вузькою дорогою Божої істини. Попри біль, нові виклики і загрози.

• Ракетний удар знищив дім пастора у Селидовому на Донеччині, але Бог зберіг йому життя та життя його родини.

• Через блокування кордону розробляється альтернативний логістичний маршрут з України до ЄС – річкові перевезення Дунаєм. Дякуємо за такі можливості.

• За січень поточного року ВВП нашої країни зріс.

• Україна і Німеччина підписали угоду в сфері безпеки.

• Японія надала Україні грант на 50 млн доларів. Гроші підуть, зокрема, на відбудову житлової інфраструктури.

• Угорщина вступила до коаліції НАТО з розмінування України.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 23 танки, 39 одиниць бойових броньованих машин, 25 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:


• Росіяни обстріляли Донеччину касетними боєприпасами. Застосовують фосфорні снаряди в Авдіївці.

• На одній із ділянок в Авдіївці наші бійці в оточенні ворога.

• Поляки заблокували шостий пункт пропуску на кордоні з Україною.

• Через акції протесту польських фермерів на кордоні з Україною є проблеми з доставкою гуманітарної допомоги.

• росія завербувала десятки тисяч найманців з Африки та Азії.

 

 Молитовні потреби: 


• Молимося про зниження наступальних можливостей ворога, його деморалізацію. Молимося, щоб Господь захистив нас від людей насильства, які планують зло в серцях своїх, щоб уберіг наш народ від рук нечестивих.


• Постійно підтримуємо в молитві наших бійців, які зараз у гарячих точках фронту, а також захисників, що перебувають в оточенні під Авдіївкою. Молимося про відкриті Божі коридори для виходу з вогняного кільця, молимося про підтримку згори, щоб вистояти і залишитися живими.


• Молимося про викриття корупціонерів та різних злочинних схем. Про притягнення до відповідальності попри особистості й чини. Про очищення нашої країни від казнокрадів, від тотальної корупції на всіх рівнях.


• Молимося про позитивну економічну динаміку, про розширення логістичних можливостей щодо зовнішніх ринків для вітчизняних виробників, зокрема, про безперебійну роботу українського морського коридору. А також про зняття блокади кордону польськими автоперевізниками.


• Молимося про зміцнення інституту сім’ї в нашій країні згідно з великим Божим замислом. Про те, щоб не мали впливу різні збочинські ідеології, які нині деякі політичні й суспільні сили намагаються насаджувати в нашому народі на різних рівнях.


• Молимося про зміцнення Церкви, про нових заступників, які б ревно молилися про країну, про свій народ і молитви яких були б натхнені Духом Святим.




16 лютого 2024